Camperplaatsen in Overijssel
Website Camperplaatsen in Ootmarsum
Website Party Lounge Ootmarsum
Website Vakantiehuisjes in Ootmarsum
Reserveer nu uw camperplaats.
Camperplaats op loopafstand van centrum Camperplaats op loopafstand van centrum Luxe sanitair voor Campers Camper Service

Camperplaats bij Vasse in Twente

Zoekt u een rustige camperplaats in Vasse in Twente? Kijk ook eens naar comfortabele camperplaatsen in Ootmarsum.

Prachtige Camperplaatsen omgeving Vasse

Rustige comfortabele Camperplaats in Ootmarsum (Camperplaats bij Vasse). Voor Campers en Kampeerauto's ongekende vergezichten. Op steenworp afstand van het historische stadje Ootmarsum, nog geen 10 minuten lopen van uw camperplaats. En Vasse is slechts 15 minuten fietsen! Vanaf uw camper geniet u van een prachtig uitzicht over het heuvellandschap van Twente.

Stadscamping Ootmarsum Twente

Stadscamping Ootmarsum

Stadscamping Kuiperberg in Ootmarsum ligt tegen het centrum van Ootmarsum in Twente.

De camping is ideaal gelegen voor campers én kampeerders die hun auto willen laten staan.

Stadscamping Ootmarsum

Vasse staat bekend om het Het Springendal en Het dal van de Mosbeek.

Laat uw camper even staan

Vanaf uw camperplaats kunt alles lopend of op de fiets doen. Winkels liggen op 750 meter en het stadje Ootmarsum is slechts 10 minuten lopen.

In de omgeving van uw camperplaats in Ootmarsum zijn tal van wandelroutes en fietsroutes. Alle routes die we op onze website hebben opgenomen starten vanaf de camperplek.

Geschiedenis van Vasse

Vasse is een dorp in de Twentse gemeente Tubbergen in de Nederlandse provincie Overijssel. Vasse telt circa 980 inwoners. De bewoners van Vasse zijn van overwegend rooms-katholieke signatuur.

Door de ligging in het Twentse essenlandschap afgewisseld door houtwallen, bos en heide, is Vasse een vertrekpunt voor wandel- en fietstochten. De omliggende natuurgebieden zoals het dal van de Mosbeek, het Streu en het Springendal zijn geschikt voor deze tochten. Verder is er watermolen de Mast, gelegen aan de doorgaande weg richting Ootmarsum. Ook de watermolens van Bels in Mander en Frans in Hezingen kunnen bezocht worden.

Natuur bij Vasse

Vasse ligt in een van de oudste bewoonde gebieden van Nederland, de diverse grafvelden in het naburige Mander en het Lädderke (richting Reutum) zijn de stille getuigen hiervan. Het bekendste grafheuvelveld is het Vasser Grafveld, dat bestaat uit 20 grafheuvels die in ouderdom variëren tussen de 4000 en 2500 jaar v.Chr.

Tijdens opgravingen in de twintigste eeuw zijn opmerkelijke vondsten gedaan, zoals "de man van Mander". Deze vondsten zijn te vinden in het museum Twentse Welle te Enschede.

bron: wikipedia

Altijd gezellig

Zowel in het voorseizoen als in het naseizoen biedt de camperplaats een sfeer die afgestemd is op de natuurminnende en actieve camperaar. We bieden de camperplaats aan tegen gereduceerd ACSI (NKC) tarief!

Camperaar op Camping Kuiperberg in Twente

Bij ons dus geen 'verlaten pretpark' in het voor- en naseizoen maar het hele jaar door geheel ingericht op de wensen en verwachtingen van onze camperaars.

Plaatsen in de omgeving

Onze Camperplaats in Ootmarsum ligt in de omgeving van Denekamp, Lattrop, Vasse, Tubbergen, Oldenzaal, Noord-Deurningen, Beuningen en De Lutte. Deze plaatsen zijn met de fiets goed bereikbaar.

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl