Kamperen Camping Kuiperberg Ootmarsum
Website Camperplaatsen in Ootmarsum
Website Party Lounge Ootmarsum
Website Vakantiehuisjes in Ootmarsum
Reserveer nu uw camperplaats.
Camperplaats op loopafstand van centrum Camperplaatsen op het veld met de heggetjes Camper service op het terrein in Ootmarsum Camperaars in de avondzon Campers in het voorjaar op de Paddepoel Uitgebreide faciliteiten voor campers

Camperplaatsen Ootmarsum

Op zoek naar een leuke camperplaats bij het centrum van Ootmarsum? Camperplaats Ootmarsum in Twente!

Prachtige Camperplaatsen op camping Kuiperberg Ootmarsum

Campers en kampeerauto's hebben ruim baan bij Camping Kuiperberg Ootmarsum. De camperplaats ligt op wandelafstand van het historische plaatsje Ootmarsum, nog geen 10 minuten lopen van uw camperplaats.

NKC Camping Kuiperberg Ootmarsum

Laat uw camper maar staan

Tijdens uw verblijf heeft u de camper niet nodig. U kunt alles lopend of op de fiets doen. Winkels liggen op 750 meter en het stadje Ootmarsum is slechts 10 minuten lopen.

In de omgeving van uw camperplaats in Ootmarsum zijn tal van wandelroutes en fietsroutes. Alle routes die we op onze website hebben opgenomen starten vanaf de camperplek.

Camperaars op op de fiets richting Ootmarsum

Zowel in het voorseizoen als in het naseizoen biedt de camperplaats een sfeer die afgestemd is op de natuurminnende en actieve camperaar. We bieden de camperplaats aan tegen gereduceerd ACSI (NKC) tarief!

Camperaar op Camping Kuiperberg Ootmarsum

Bij ons dus geen 'verlaten pretpark' in het voor- en naseizoen maar het hele jaar door geheel ingericht op de wensen en verwachtingen van onze camperaars.

Voorzieningen voor Campers

Alle Camperplaats-voorzieningen die de camperaar nodig heeft zijn aanwezig. U kunt uw watertank legen op de speciale Camper-serviceplek naast het sanitairgebouw. Hier kunt u de watertanks van uw camper ook weer vullen. Verder hebben we op alle plekken 16 Ampère stroomaansluiting. Genoeg om uw kampeerauto van voldoende stroom te voorzien.

Bij de camperplaats kunt u fietsen en E-bikes huren!

Plaatsen in de omgeving

Onze Camperplaats in Ootmarsum ligt in de omgeving van Denekamp, Lattrop, Vasse, Tubbergen, Beuningen en De Lutte. Deze plaatsen zijn met de fiets goed bereikbaar.

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl