Camperplaatsen in Overijssel
Website Camperplaatsen in Ootmarsum
Website Party Lounge Ootmarsum
Website Vakantiehuisjes in Ootmarsum
Reserveer nu uw camperplaats.
Camperplaats op loopafstand van centrum Camperplaats op loopafstand van centrum Camperplaatsen op het veld met de heggetjes Campers in het voorjaar op de Paddepoel

Camperplaats bij Oldenzaal in Twente

Zoekt u een unieke camperplaats in Oldenzaal in Twente? Kijk ook eens naar comfortabele camperplaatsen in Ootmarsum.

Prachtige Camperplaatsen omgeving Oldenzaal

Op de Camperplaats in Ootmarsum (dichtbij Oldenzaal) hebben Campers en Kampeerauto's ongekend comfort. De camperplaats ligt op wandelafstand van het historische plaatsje Ootmarsum, nog geen 10 minuten lopen van uw camperplaats. En Oldenzaal is slechts 25 minuten fietsen! Vanaf uw camper geniet u van een prachtig uitzicht over het essenlandschap van Twente.

Laat uw camper gewoon staan

Vanaf uw camperplaats kunt alles lopend of op de fiets doen. Winkels liggen op 750 meter en het stadje Ootmarsum is slechts 10 minuten lopen.

In de omgeving van uw camperplaats in Ootmarsum zijn tal van wandelroutes en fietsroutes. Alle routes die we op onze website hebben opgenomen starten vanaf de camperplek.

Kamperen in de omgeving van Oldenzaal

Camperplaats Oldenzaal

Oldenzaal (Nedersaksisch: Oldnzel) is een stad (en oorspronkelijk ook Hanzestad) en tevens een gemeente in Twente in de Nederlandse provincie Overijssel. Op 1 april 2016 woonden er 32.075 mensen (bron: CBS) op een oppervlakte van 21,98 kmĀ². Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen. De gemeente Oldenzaal maakt deel uit van de Regio Twente en van Netwerkstad Twente.

bron: wikipedia

Stadscamping Ootmarsum Twente

Stadscamping Ootmarsum

Stadscamping Kuiperberg in Ootmarsum ligt tegen het centrum van Ootmarsum in Twente.

De camping is ideaal gelegen voor campers én kampeerders die hun auto willen laten staan.

Stadscamping Ootmarsum

Zowel in het voorseizoen als in het naseizoen biedt de camperplaats een sfeer die afgestemd is op de natuurminnende en actieve camperaar. We bieden de camperplaats aan tegen gereduceerd ACSI (NKC) tarief!

Camperaar op Camping Kuiperberg in Twente

Bij ons dus geen 'verlaten pretpark' in het voor- en naseizoen maar het hele jaar door geheel ingericht op de wensen en verwachtingen van onze camperaars.

Plaatsen in de omgeving

Onze Camperplaats in Ootmarsum ligt in de omgeving van Denekamp, Lattrop, Vasse, Tubbergen, Oldenzaal, Noord-Deurningen, Beuningen en De Lutte. Deze plaatsen zijn met de fiets goed bereikbaar.

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl