Kamperen Camping Kuiperberg Ootmarsum
Website 50 Plus Camping Kuiperberg in Ootmarsum
Feestlocatie in Ootmarsum
Website Vakantie in Ootmarsum Twente
Reserveer hier uw 50+ kampeerplaats in Ootmarsum.
Historische gebouwen in Twente Het Kerkplein in Ootmarsum Schuivenhuisje op kruising kanaal en Dinkel Poaskearls met pasen in Ootmarsum

50+ Camping in Ootmarsum?

Zoekt u een rustige camping voor 50‑plussers in Ootmarsum?

50+ in de avondzon op de camping in Ootmarsum

50 + Camping Kuiperberg in Ootmarsum (Twente) biedt 50 plussers in het voor-, hoofd- en naseizoen rust en ruimte. Het kampeerterrein ligt in het toeristische centrum van Noordoost - Twente én op loopafstand van Ootmarsum.

50 + Camping Kuiperberg Ootmarsum

Fietsen en wandelen door Twente

Alle voorzieningen van camping Kuiperberg in Ootmarsum zijn afgestemd op de actieve 50+ gasten. Ook hebben we op onze website prachtige fietsroutes door twente en wandelroutes in de omgeving van Ootmarsum voor u klaarstaan. Gratis!

50 +Fietsers op camping Kuiperbert Ootmarsum

Om de rust te bevorderen zijn er geen speelvoorzienigen voor kinderen aanwezig.

Zie ook de websites:

Twente Tip!
Natuurgebied Springendal

Natuurgebied Springendal bij Ootmarsum

Natuurgebied het Springendal ligt vlak bij Camping Kuiperberg in Ootmarsum.

'De tuin van Nederland' luidt de bijnaam van dit stukje Twente. Schilderachtige kwelvijvers, watervalletjes en smalle beekjes midden in het bos zorgen voor een romantische aanblik. Heuvels, weilanden, meertjes, hooilanden, heide en historische boerderijen maken het plaatje compleet.

Lees verder: Natuurgebied het Springendal

Laat de 50 + maar komen

Prachtige fietspaden, uitgestrekte wandelroutes en gelegenheden voor uitstapjes met auto of motor. De 50+ gast komt geheel tot rust is het prachtige coulisselandschap van Noordoost-Twente.

50+ Camping Kuiperberg Veld Heggetjes

50+ Camping Kuiperberg Ootmarsum biedt zowel in het voorseizoen, hoofdseizoen als in het naseizoen een sfeer die afgestemd is op de 50+ gasten.

Bij ons dus geen 'verlaten pretpark' maar het hele jaar door geheel ingericht op de wensen en verwachtingen van onze 50 + gasten.

Voor de energieke 50 plusser

Noordoost-Twente heeft veel te bieden voor de 50 plusser. Met het wandel en fietsnetwerk kan de 50 + gast zijn energie wel kwijt. Rondom 50 + Camping Kuiperberg starten tientallen wandel- en fietsroutes die elk een eigen karakter hebben.

50+ dagje uit plannen

Omgeving met veel historie

Voor de 50 + gasten die van historsche gebouwen houden heeft Ootmarsum veel te bieden. Beschermt stadsgezicht van Ootmarsum, Het openluchtmuseum het 'Lös Hoes' en de vele musea die ootmarsum-Dinkelland rijk is.En komt u met pasen naar Ootmarsum? Dan ontmoet u de Poaskearls.

Drostenhuis vanaf Oostwal Ootmarsum

Of u nou komt voor een weekendje of een langer verblijf, u kunt uw hart ophalen aan de talrijke cultuur-historische bezienswaardigheden en nostalgische plekjes die Twente rijk is.

Voor de 50+ kunstliefhebber

Op loopafstand van de camping ligt het stadje Ootmarsum. Hier kan de 50 + genieten van de vele autenthieke straatjes, mooie gebouwen en de kunst van Ton Schulten, Annemiek Punt, Desirée Groot Koerkamp en vele andere kunstenaars maken Ootmarsum tot een onvergetelijk stadje vlakbij de camping.

Glaskunst Desiree Groot Koerkamp Ootmarsum

Plaatsen in de omgeving

50+ Camping Kuiperberg Ootmarsum ligt in de omgeving van Denekamp, Lattrop, Vasse, Tubbergen, Beuningen en De Lutte.

Campings in de omgeving?

Zoekt u een camping in de buurt van Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse of Weerselo dan kunt u nog steeds terecht bij Camping Kuiperberg in Ootmarsum. De camping in Ootmarsum ligt midden in het toeristische centrum van Twente, dus overal dichtbij. Tot ziens in Twente!

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl