Kamperen Camping Kuiperberg Ootmarsum
Website 50+ Camping Ootmarsum Twente
Feestlocatie in Ootmarsum
Vakantiehuisjes in Ootmarsum
Reserveer nu uw kampeerplaats of vakantiehuisje.
Historische gebouwen in Ootmarsum Kerkplein in Ootmarsum Schuivenhuisje op kruising kanaal en Dinkel Poaskearls met pasen in Ootmarsum

50 plus Camping in Ootmarsum

Vakantie op een 50 plus camping in Ootmarsum - Dinkelland?

50 plus Camping Kuiperberg Ootmarsum biedt 50 plusgasten het hele jaar door rust en ruimte. De omgeving leent zich uitstekend voor de actieve 50 plus gasten.

50 plus Camping Kuiperberg Ootmarsum

Tip: Landgoed Singraven

Landgoed Singraven bij Denekamp

Landgoed Singraven is schitterend gelegen langs de Dinkel dicht bij het dorp Denekamp. Op het landgoed staan vele bijzondere monumentale gebouwen, waaronder het statige Huis Singraven, het achterliggende Koetshuis en de eeuwenoude watermolen met drie raderen.

Lees verder

Zie ook de websites:

50 plus gaat erop uit!

Prachtige fietspaden, mooie wandelroutes en gelegenheden voor uitstapjes met de auto. De 50 plus gast komt geheel tot rust is het prachtige coulisselandschap van Noordoost-Twente.

50 plusFietsers op camping Kuiperbert Ootmarsum

50 plusCamping Kuiperberg Ootmarsum biedt zowel in het voorseizoen, hoofdseizoen als in het naseizoen een sfeer die afgestemd is op de 50 plus gasten.

50 plusCamping Kuiperberg Veld Heggetjes

Bij ons dus geen 'verlaten pretpark' maar het hele jaar door geheel ingericht op de wensen en verwachtingen van onze 50 plus gasten.

Voor de actieve 50 plus gasten

Ootmarsum en omgeving heeft veel te bieden voor de 50 plusser. Met het wandel en fietsnetwerk kan de 50 plus gast zijn energie wel kwijt. Rondom 50 plus Camping Kuiperberg starten tientallen wandel- en fietsroutes die elk een eigen karakter hebben.

50 plusdagje uit plannen

50 plus en historie

Voor de 50 plus gasten die van historsche gebouwen houden heeft Ootmarsum veel te bieden. Beschermt stadsgezicht van Ootmarsum, Het openluchtmuseum het 'Lös Hoes' en de vele musea die ootmarsum-Dinkelland rijk is.En komt u met pasen naar Ootmarsum? Dan ontmoet u de Poaskearls.

Drostenhuis vanaf Oostwal Ootmarsum

Of u nou komt voor een weekendje of een langer verblijf, u kunt uw hart ophalen aan de talrijke cultuur-historische bezienswaardigheden en nostalgische plekjes die Twente rijk is.

Voor de 50 plus kunstliefhebber

Op loopafstand van de camping ligt het stadje Ootmarsum. Hier kan de 50 plus genieten van de vele autenthieke straatjes, mooie gebouwen en de kunst van Ton Schulten, Annemiek Punt, Desirée Groot Koerkamp en vele andere kunstenaars maken Ootmarsum tot een onvergetelijk stadje vlakbij de camping.

Glaskunst Desiree Groot Koerkamp Ootmarsum

Plaatsen in de omgeving

50 plusCamping Kuiperberg Ootmarsum ligt in de omgeving van Denekamp, Lattrop, Vasse, Tubbergen, Beuningen en De Lutte.

Campings in de omgeving?

Zoekt u een camping in de buurt van Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse of Weerselo dan kunt u nog steeds terecht bij Camping Kuiperberg in Ootmarsum. De camping in Ootmarsum ligt midden in het toeristische centrum van Twente, dus overal dichtbij. Tot ziens in Twente!

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl