Kamperen in hartje Twente
Website Twente Camping
Feestlocatie in Ootmarsum - Twente
Website Vakantie in Twente
Reserveer uw kampeerplek in hartje Twente
Servicepaaltje met water, licht, elektra, afvoer en schotelaansluiting Camperplaatsen in Ootmarsum

Camping met Comfortplaatsen

Nog meer comfort op de camping in Ootmarsum - Twente!

Ruime comfortabele plaatsen

Camping Kuiperberg in Ootmarsum - Twente heeft ruim 20 comfortplaatsen. Al deze plaatsen hebben een bijzondere ligging op een terras of verscholen in het groen. De kavels hebben een oppervlakte van 100 m² tot 150 m². Overal kan de auto bij de caravan of camper en de hond mag ook mee.

U bent van alle gemakken voorzien als u verblijft op een van de comfortplaatsen in Ootmarsum. Stromend water, eigen afvoer met slangaansluiting, elektra, schotelsignaal en sfeervolle verlichting.

Verschillende plaatsen

Op deze kaart staan de kavelnummers van de comfortplaatsen in groene vlakjes weergegeven.

Kavels 17 tot en met 29 zijn op het comfortveld, de overige kavels liggen verspreid over het terrein.

Lekker en schoon drinkwater

Het leidingwater op de hele camping is gefilterd en ontkalkt.

Voor het ontharden van het water maken we gebruik van een 'Descaler'. Door de katalyserende werking van de 'Descaler' wordt schadelijke kalk omgezet in niet-schadelijke kalk (geen aanslag) mét behoud van alle mineralen in het drinkwater. Dit merkt u bijvoorbeeld aan een lekkere volle koffiesmaak.

Gecombineerde afvoer

De meeste comfortplaatsen hebben een duo-afvoer. U kunt de afvoerslang van camper of caravan in een klepje steken terwijl de put bruikbaar blijft voor ander afvalwater.

16 Ampère elektra

Bij comfort hoort voldoende electriciteit. Alle comfortplaatsen hebben 16 ampère tot hun beschikking. Voldoende voor tv, verlichting en het opladen van uw fietsen.

Schoteltelevisie

Op de plaatsen 17 t/m 29 en K1 t/m K10 kunt u het schotel signaal (DVB-S2) voor uw satellietreceiver van het servicepaaltje halen. Door de bomen op het zuiden kunt u met uw eigen schotelantenne geen signaal ontvangen.

U Gebruikt een antennekabel om uw eigen schotelontvanger te verbinden met de antenne aansluiting (male) op het paaltje.

Camping met Luxe Sanitair

Centraal op de camping staat het luxe sanitair. Vloerverwarming, direct warm water, douchen zonder muntjes of kaartjes en alle ruimten zijn tot de vloer afgesloten. Dus geen spetters of geluiden van de buren.

De wastafels zijn voorzien van royale afscheidingen zodat privacy en hygiene gewaarborgd zijn.

Tenslotte kunt u gratis gebruik maken van heet afwaswater en voor de honden is een een hondendouche met warm en koud water.

Comfortabele camping in Twente

Camping met centrale ligging in Twente

De ligging van Camping Kuiperberg, centraal in Twente en vlakbij het stadje Ootmarsum maakt de camping een ideale kampeerplaats om tijdens uw vakantie Twente eens goed te verkennen.

Twentse Natuurgebieden

De 10 mooiste natuurgebieden in Twente

De 10 mooiste natuurgebieden van Twente liggen allemaal in de buurt van Camping Kuiperberg in Ootmarsum. Bekijk de kaart met natuurgebieden in Twente of klik op de foto.

Wandelen in Twente

Als wandelaar hoeft u zich geen moment te vervelen in Twente. Het wandelnetwerk is zeer uitgestrekt en divers. Pak een gratis wandelroute van onze website of stel er zelf een samen op Wandelnetwerk Twente

Fietsen door Twente

Fietsen door Twente en het aangrenzende Grafschaft Benteheim maakt wat los bij de actieve vakantieganger. De schitterende routes door Twente en het Duitse Grafschaft Bentheim zijn gratis verkrijbaar op de website van Camping Kuiperberg Ootmarsum.

Ook aan mountainbikers is gedacht. Download de mtb-route Twente van onze website en navigeer door Twente met uw smartphone.

Twenteland vakantieland!

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl