Kamperen Camping Kuiperberg Ootmarsum
Website Camping Kuiperberg Ootmarsum
Website Feestlocatie Party Lounge Ootmarsum
Website Vakantiehuisjes in Ootmarsum
Reserveer nu uw kampeerplaats of vakantiehuisje.
Historie voor minicampingcard Kerkplein Ootmarsum Schuivenhuisje op kruising kanaal en Dinkel Poaskearls met pasen in Ootmarsum

MCC Camping Kuiperberg Ootmarsum

Voordelig kamperen in Ootmarsum!

Minicampingcard Camping Kuiperberg Ootmarsum (Gemeente Dinkelland) biedt minicampingcard gasten het hele jaar door rust en ruimte. De omgeving leent zich uitstekend voor de actieve minicampingcard gasten.

minicampingcard Camping Kuiperberg Ootmarsum

Tip: Tankenberg - Oldenzaal

Tankenberg Oldenzaal

De Tankenberg op Landgoed Egheria is een bijzondere locatie. Met 85 meter de hoogste berg van Overijssel. Met een fantastisch uitzicht. Bij helder weer kijk je zo Duitsland in.

Lees verder

Noordoost-Twente verkennen

Prachtige fietspaden, mooie wandelroutes en gelegenheden voor uitstapjes met de auto. De minicampingcard gast komt geheel tot rust is het prachtige coulisselandschap van Noordoost-Twente.

minicampingcardFietsers op camping Kuiperbert Ootmarsum

MCC Minicampingcard

MiniCampingCard van Interdijk voor een mooie kleine camping aan het water, in het bos of vlakbij zee? Wifi op een camping en een restaurant of supermarkt in de buurt?Karakteristieke en rustieke locaties locaties; vlakbij zee, rivier, in het bos of op het platteland? U vindt het allemaal op deze minicampingcard website van Interdijk met iedere camping zijn eigen laag- en/of hoogseizoen korting duidelijk in beeld.

minicampingcard Camping Kuiperberg Veld Heggetjes

Minicampingcard Camping Kuiperberg Ootmarsum biedt zowel in het voorseizoen, hoogseizoen als in het naseizoen een sfeer die afgestemd is op de minicampingcard gasten.Tegen gereduceerd tarief!

Bij ons dus geen 'verlaten pretpark' in het voor- en naseizoen maar het hele jaar door geheel ingericht op de wensen en verwachtingen van onze minicampingcard gasten.

Voor de actieve minicampingcard gasten

Ootmarsum en omgeving heeft veel te bieden voor de minicampingcard gasten. Met het wandel en fietsnetwerk kan de minicampingcard gast zijn energie wel kwijt. Rondom minicampingcard Camping Kuiperberg starten tientallen wandel- en fietsroutes die elk een eigen karakter hebben.

minicampingcard dagje uit plannen

Minicampingcard en historie

Voor de minicampingcard gasten die van historsche gebouwen houden heeft Ootmarsum veel te bieden. Beschermt stadsgezicht van Ootmarsum, Het openluchtmuseum het 'Lös Hoes' en de vele musea die ootmarsum-Dinkelland rijk is.En komt u met pasen naar Ootmarsum? Dan ontmoet u de Poaskearls.

Drostenhuis vanaf Oostwal Ootmarsum

Of u nou komt voor een weekendje of een langer verblijf, u kunt uw hart ophalen aan de talrijke cultuur-historische bezienswaardigheden en nostalgische plekjes die Twente rijk is.

Voor de minicampingcard kunstliefhebber

Op loopafstand van de camping ligt het stadje Ootmarsum. Hier kan de minicampingcard genieten van de vele autenthieke straatjes, mooie gebouwen en de kunst van Ton Schulten, Annemiek Punt, Desirée Groot Koerkamp en vele andere kunstenaars maken Ootmarsum tot een onvergetelijk stadje vlakbij de camping.

Glaskunst Desiree Groot Koerkamp Ootmarsum

Plaatsen in de omgeving

Minicampingcard Camping Kuiperberg Ootmarsum ligt in de omgeving van Denekamp, Lattrop, Vasse, Tubbergen, Beuningen en De Lutte.

Campings in de omgeving?

Zoekt u een camping in de buurt van Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse of Weerselo dan kunt u nog steeds terecht bij Camping Kuiperberg in Ootmarsum. De camping in Ootmarsum ligt midden in het toeristische centrum van Twente, dus overal dichtbij. Tot ziens in Twente!

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl