NKC Camperplaatsen Kuiperberg Ootmarsum
Website Camping Kuiperberg Ootmarsum
Website Feestlocatie Party Lounge Ootmarsum
Website Vakantiehuisjes in Ootmarsum
Reserveer nu uw kampeerplaats of vakantiehuisje.
Historie voor NKC Kerkplein Ootmarsum Schuivenhuisje op kruising kanaal en Dinkel Poaskearls met pasen in Ootmarsum

NKC Camping Kuiperberg Ootmarsum

Lekker met de camper naar Twente?

NKC Camping Kuiperberg Ootmarsum (Overijssel) biedt NKC gasten het hele jaar door campergenot. De omgeving leent zich uitstekend voor de actieve NKC gasten. En, de camperplaatsen liggen vlak bij Ootmarsum, dus lopend of op de fiets boodschapjes doen.

NKC Camping Kuiperberg Ootmarsum

Trip Tip: Lutterzand - De Lutte

Lutterzand De Lutte

Een absolute topper in de regio wat betreft de combinatie van natuur, ontspannen en genieten. Voor iedere Twentenaar staat Het Lutterzand synoniem voor plezierige uitstapjes, pootje baden in rivier de Dinkel en het ontdekken van de natuur.

Lees verder

Laat uw camper maar staan

Prachtige fietspaden, mooie wandelroutes en gelegenheden voor uitstapjes met de auto. De NKC gast komt geheel tot rust is het prachtige coulisselandschap van Noordoost-Twente.

NKCFietsers op camping Kuiperbert Ootmarsum

NKC - Nederlandse Kampeerauto Club

Een lidmaatschap van de NKC levert jou als camperaar veel op! Je maakt om te beginnen deel uit van de grootste camperbeweging van Europa en profiteert bovendien van vele voordelen.

NKC Camping Kuiperberg Veld Heggetjes

NKC Camping Kuiperberg Ootmarsum biedt zowel in het voorseizoen als in het naseizoen een sfeer die afgestemd is op de NKC gasten.Tegen gereduceerd tarief!

Stadscamping Ootmarsum Twente

Stadscamping Ootmarsum

Stadscamping Kuiperberg in Ootmarsum ligt tegen het centrum van Ootmarsum in Twente.

De camping is ideaal gelegen voor campers én kampeerders die hun auto willen laten staan.

Stadscamping Ootmarsum

Bij ons dus geen 'verlaten pretpark' in het voor- en naseizoen maar het hele jaar door geheel ingericht op de wensen en verwachtingen van onze NKC gasten.

Voor de actieve NKC gasten

Ootmarsum en omgeving heeft veel te bieden voor de NKC gasten. Met het wandel en fietsnetwerk kan de NKC gast zijn energie wel kwijt. Rondom NKC Camping Kuiperberg starten tientallen wandel- en fietsroutes die elk een eigen karakter hebben.

NKC dagje uit plannen

NKC en historie

Voor de NKC gasten die van historsche gebouwen houden heeft Ootmarsum veel te bieden. Beschermt stadsgezicht van Ootmarsum, Het openluchtmuseum het 'Lös Hoes' en de vele musea die ootmarsum-Dinkelland rijk is.En komt u met pasen naar Ootmarsum? Dan ontmoet u de Poaskearls.

Drostenhuis vanaf Oostwal Ootmarsum

Of u nou komt voor een weekendje of een langer verblijf, u kunt uw hart ophalen aan de talrijke cultuur-historische bezienswaardigheden en nostalgische plekjes die Twente rijk is.

Voor de NKC kunstliefhebber

Op loopafstand van de camping ligt het stadje Ootmarsum. Hier kan de NKC genieten van de vele autenthieke straatjes, mooie gebouwen en de kunst van Ton Schulten, Annemiek Punt, Desirée Groot Koerkamp en vele andere kunstenaars maken Ootmarsum tot een onvergetelijk stadje vlakbij de camping.

Glaskunst Desiree Groot Koerkamp Ootmarsum

Plaatsen in de omgeving

NKC Camping Kuiperberg Ootmarsum ligt in de omgeving van Denekamp, Lattrop, Vasse, Tubbergen, Beuningen en De Lutte.

Campings in de omgeving?

Zoekt u een camping in de buurt van Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse of Weerselo dan kunt u nog steeds terecht bij Camping Kuiperberg in Ootmarsum. De camping in Ootmarsum ligt midden in het toeristische centrum van Twente, dus overal dichtbij. Tot ziens in Twente!

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl