Vakantie op Camping Kuiperberg in Ootmarsum
Website Camping Kuiperberg Ootmarsum
Website Feestlocatie in Ootmarsum
Website Vakantiehuisjes in Ootmarsum
Reserveer nu een plaats voor Caravan of Camper.
Reactie gasten Kuiperberg Kerkplein Ootmarsum Terrasjes op het Marktplein in Ootmarsum Gemeentehuis en Simon & Judas Kerk in Ootmarsum Schuivenhuisje op kruising kanaal en Dinkel Poaskearls met pasen in Ootmarsum

Kleinschalige natuurcamping in Ootmarsum - Overijssel

Camping bij het centrum van Ootmarsum. Lekker op vakantie in Twente Overijssel!

Camping Kuiperberg in Ootmarsum ligt op het hoogste punt van Twente, midden in het toeristische hart van Twente. Het centrum van Ootmarsum is slechts 700 meter lopen en op de fiets eenvoudig te bereiken.

Relaxcamping in Ootmarsum - Twente.

Vanaf de flank van de Kuiperberg geniet u volop van de prachtige doorkijkjes en de voor Twente zo kenmerkende glooiende akkers rondom Ootmarsum.

Dronevlucht boven Camping Kuiperberg in Ootmarsum

Relaxen op de camping in Twente

Uw vakantie in Ootmarsum-Twente is compleet met een fijne camping en goed sanitair. Het afwisselende Twentse landschap biedt u verder alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf op onze camping in een van de mooiste streken van Twente - Overijssel.

Uw hond mag ook mee. Die heeft een eigen hondendouche op de camping.

Wandelen en fietsen

Twente en Grafschaft Bentheim –het gebied net over de grens met Duitsland– worden door kenners geprezen om de prachtige wandel- en fietsroutes.

Fietsers op camping Kuiperbert Ootmarsum

Of u nou komt voor een weekendje of een langer verblijf, u kunt uw hart ophalen aan de talrijke unieke culturele en historische bezienswaardigheden en nostalgische plekjes die Twente rijk is.

Kunststadje Ootmarsum

Op loopafstand van de camping ligt het stadje Ootmarsum. De vele autenthieke straatjes, mooie gebouwen en de kunst van Ton Schulten, Annemiek Punt, Desirée Groot Koerkamp en vele andere kunstenaars maken Ootmarsum tot een onvergetelijk stadje vlakbij uw camping.

Drostenhuis vanaf de Oostwal in Ootmarsum

Het hele jaar door kunt u meedoen aan allerlei activiteiten die in en om het historische stadje Ootmarsum gehouden worden.

Kortom, genoeg te zien en te beleven. Wij zien u graag terug op onze camping in Ootmarsum.

Campings in de omgeving?

Zoekt u een camping in de buurt van Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse of Weerselo dan kunt u nog steeds terecht bij Camping Kuiperberg in Ootmarsum. De camping in Ootmarsum ligt midden in het toeristische centrum van Twente, dus overal dichtbij. Tot ziens in Twente Overijssel!

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl