Kamperen Camping Kuiperberg bij Springendal
Camping Kuiperberg in hartje Twente
Feestlocatie Party Lounge in Ootmarsum
Alle vakantiehuisjes in Twente
Reserveer nu uw kampeerplaats op camping bij Springendal.
Camping in het groen in Twente Twentse gezelligheid op Camping Kuiperberg Caravans en campers op vakantie in Twente Fietsend door het Twentse landschap Overijssel Kampeerveld op Kuiperberg Ootmarsum

Camping Springendal

Camping in de natuur bij het Springendal? De Kuiperberg is een natuurcamping vlakbij het Springendal!

Kamperen in de vlakbij het Springendal

Het Springendal ligt vlakbij Camping Kuiperberg in Twente Overijssel. Wanneer u een kleine en rustige camping in de omgeving van het Springendal zoekt dan is Camping Kuiperberg precies wat u zoekt. Het Springendal ligt slechts 2 kilometer van camping Kuiperberg vandaan.

Specialist in voor- en naseizoen

Camping Kuiperberg in Twente

Camping Kuiperberg biedt zowel in het voorseizoen, hoofdseizoen als in het naseizoen een ontspannen sfeer die afgestemd is op de volwassen kampeerder. Bij ons dus geen 'verlaten pretpark' in het voor- of naseizoen maar het hele jaar door geheel ingericht naar de wensen en verwachtingen van kampeerders die voor de echte Twentse rust en natuur komen.

Lekker ontspannen in Twente

Wat heeft u nog meer nodig dan een fijne rustige camping met goed sanitair op slechts 2 kilometer van Springendal. De centrale ligging van Camping Kuiperberg biedt u verder alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf in een van de mooiste streken van Overijssel.

Kamperen omgeving Springendal

Het Springendal in gemeente Tubbergen is een erosiedal in de stuwwal van Ootmarsum (uit het Saalien) en een door Staatsbosbeheer beheerd natuurgebied. Het ligt ten noorden van Ootmarsum en ten oosten van Vasse en beslaat ongeveer 355 hectare. Het gebied staat bekend om zijn bronnen, beken, heuvels en grafheuvels. Aan de grens met Duitsland ligt een open stuk heide, de "Paardenslenkte".

In het natuurgebied ontspringt bronwater op drie plaatsen. Deze plaatsen zijn te herkennen aan de bosmeertjes die in het Springendal te vinden zijn. Eén meer is via de reguliere bospaden goed te vinden. De twee andere meertjes zijn minder bekend.

Het gebied was eigendom van de Enschedese textielfabrikant Jannink en is nu in handen van Staatsbosbeheer en Landschap Overijssel.

bron: wikipedia

Camperplaatsen Twente

Zoekt u een unieke camperplaats bij Ootmarsum in Twente? Dan kunt u uw camper of kampeerauto plaatsen op loopafstand van het centrum van Ootmarsum, hartje Twente!. Camping Kuiperberg heeft een stortput en watervulplaats speciaal voor campers.

Natuurgebieden in Twente

Kamperen in de omgeving van Springendal

U bent vanaf uw camping bij het Springendal zo op de fiets in het natuurgebied Springendal of in een van de andere natuurgebieden in Noordoost-Twente zoals Vassergrafveld, Dal van de Mosbeek, Lutterzand, Mandergrafveld, Natuurgebied Ottershagen, Singraven, De Bergvennen, Agelerbroek en De Tankenberg.

Twentse plaatsen in de buurt van het Springendal

Andere leuke plaatsen nabij het Springendal in Noordoost Twente zijn: Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Tilligte, Tubbergen, Vasse en Weerselo.

Kunststadje Ootmarsum

Op loopafstand, 700 meter van de camping ligt het stadje Ootmarsum. De vele autenthieke straatjes, mooie gebouwen en de kunst van Ton Schulten, Annemiek Punt, Desirée Groot Koerkamp en vele andere kunstenaars maken Ootmarsum tot een onvergetelijk stadje vlakbij de camping.

Drostenhuis vanaf Oostwal Ootmarsum

Het hele jaar door kunt u meedoen aan allerlei activiteiten die in en om het historische stadje gehouden worden.

Kortom, genoeg te zien en te beleven. Wij zien u graag terug op de camping in Ootmarsum, vlakij Springendal!

Omgeving Springendal

De camping Kuiperberg ligt in de omgeving van de natuurgebieden het Springendal, Vassergrafveld, Dal van de Mosbeek, Lutterzand, Mandergrafveld, Natuurgebied Ottershagen, Singraven, De Bergvennen, Agelerbroek en De Tankenberg.

Camping in Twente vinden?

Zoekt u een camping in de buurt van Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse of Weerselo dan kunt u terecht bij Camping Kuiperberg in Twente. De camping in Ootmarsum Overijssel ligt midden in het toeristische centrum van Twente, dus overal dichtbij.
Tot ziens in Twente!

Twenteland Vakantieland!

7 huisjes in Twente

Vakantiepark Kuiperberg heeft zeven vakantiehuisjes, elk met een eigen thema. Het park ligt op loopafstand van het centrum van Ootmarsum dus uw auto heeft u helemaal niet nodig. Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse en Weerselo. zijn vanuit Ootmarsum goed bereikbaar door de centrale ligging in het Toeristische hart van Twente.

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl