Feestlocatie in Ootmarsum Twente
Camping Kuiperberg Ootmarsum Overijssel
Feestlocatie Party Lounge Ootmarsum
Vakantiehuisjes in Ootmarsum Twente
Bellen of mailen voor een afspraak
Ervaringen Bedrijfsfeest Party Lounge Dansvloer Party Lounge Bar en zaal Party Lounge

Bedrijfsfeest organiseren in  Ootmarsum?

Gezellig Bedrijfsfeest

Moet u een bedrijfsfeest organiseren en zoekt u een veelzijdige feestlocatie in Ootmarsum?. Bij de Party Lounge in Ootmarsum slaagt u altijd. Alle medewerkers van uw bedrijf zullen genieten van de sfeer en de smakelijke buffetten. Een bedrijfsfeestje zoals het moet zijn.

Perfecte locatie voor een Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest in Party Lounge Ootmarsum

De partylounge is de ideale lokatie voor een onvergetelijk bedrijfsfeest. Gezellige ruimte met lage lounge-stoelen, praattaffels en een grote bar. Niet te vergeten ons mooie overdekte terras met prachtig uitzicht.

Compleet programma

Activiteiten tijdens uw Bedrijfsfeest

De Party Lounge kan uw bedrijfsfeest volledig verzorgen. Denk aan een middag-, avond- of zelfs een dagvullend programma met activiteiten, museumbezoek, Oldtimer ritten of een tocht in een van onze Old-Timer bussen. Vraag gewoon even naar de mogelijkheden.

Halen en brengen

Bedrijfsfeest halen en brengen

Uw bedrijfsfeest wordt pas echt een succes als u gehaald en gebracht wordt in een van onze Oldtimer Stadsbussen. Op het bedrijf instappen en de pret kan beginnen. Onderweg kunt u allerlei activiteiten en stops inplannen. Een uitje om niet te vergeten!

Lekker eten en drinken

Buffetten voor bedrijfsfeest

Uw bedrijfsfeest is pas geslaagd als iedereen lekker heeft gegeten en gedronken. Kijk op deze website naar de mogelijkheden die we bieden op het gebied van buffetten, barbecue en andere specialiteiten.

Naar Eten en Drinken

Feest of uitje organiseren?

U kunt bij ons ook terecht voor:

+31 541 291624 Contact info@kuiperberg.nl