Feestlocatie in Ootmarsum Twente
Camping Kuiperberg Ootmarsum Overijssel
Feestlocatie Party Lounge Ootmarsum
Vakantiehuisjes in Ootmarsum Twente
Bellen of mailen voor een afspraak
Ervaringen Bedrijfsuitje Party Lounge Dansvloer Party Lounge Bar en zaal Party Lounge

Bedrijfsuitje in Ootmarsum?

Gezellig bedrijfsuitje in Ootmarsum organiseren? Wij verzorgen uw bedrijfsuitje in Ootmarsum!

Gezellig Bedrijfsuitje

Een gezellig uitje met uw collega's valt of staat met een leuk programma en een goede feestlocatie voor de culinaire invulling. Bij de Party Lounge in Ootmarsum slaagt u altijd. Alle collega's van uw bedrijf zullen genieten van de sfeer en de smakelijke buffetten. Een bedrijfsuitje zoals het moet zijn.

Perfecte locatie voor een Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje in Party Lounge Ootmarsum

De partylounge is de ideale lokatie voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Gezellige ruimte met lage lounge-stoelen, praattaffels en een grote bar. Niet te vergeten ons mooie overdekte terras met prachtig uitzicht.

Compleet programma

Activiteiten tijdens uw Bedrijfsuitje

De Party Lounge kan uw bedrijfsuitje volledig verzorgen. Denk aan een middag-, avond- of zelfs een dagvullend programma met activiteiten, museumbezoek, Oldtimer ritten of een tocht in een van onze Old-Timer bussen. Vraag gewoon even naar de mogelijkheden.

Lekker eten en drinken

Buffetten voor bedrijfsuitje

Uw bedrijfsuitje is pas geslaagd als iedereen lekker heeft gegeten en gedronken. Kijk op deze website naar de mogelijkheden die we bieden op het gebied van buffetten, barbecue en andere specialiteiten.

Naar Eten en Drinken

Halen en brengen

Bedrijfsuitje halen en brengen

Uw bedrijfsuitje wordt pas echt een succes als u gehaald en gebracht wordt in een van onze Oldtimer Stadsbussen. Op het bedrijf instappen en de pret kan beginnen. Onderweg kunt u allerlei activiteiten en stops inplannen. Een uitje om niet te vergeten!

Feest of uitje organiseren?

U kunt bij ons ook terecht voor:

+31 541 291624 Contact info@kuiperberg.nl