Feestlocatie in Ootmarsum Twente
Camping Kuiperberg Ootmarsum Overijssel
Feestlocatie Party Lounge Ootmarsum
Vakantiehuisjes in Ootmarsum Twente
Bellen of mailen voor een afspraak
Ervaringen Buurtfeest Party Lounge Dansvloer Party Lounge Bar en zaal Party Lounge

Buurtfeest organiseren in Ootmarsum?

Gezellig Buurtfeest

Als u een buurtfeest gaat houden dan moet er veel geregeld worden. Wij kunnen u helpen met een onvergetelijk feest voor ieder budget.

Compleet programma

Activiteiten tijdens uw Buurtfeest

De Party Lounge kan uw buurtfeest volledig verzorgen. Denk aan een middag-, avond- of zelfs een dagvullend programma met activiteiten, museumbezoek, Oldtimer ritten of een tocht in een van onze Old-Timer bussen. Vraag gewoon even naar de mogelijkheden.

Lekker eten en drinken

Buffetten voor buurtfeest

Uw buurtfeest is pas geslaagd als iedereen lekker heeft gegeten en gedronken. Kijk op deze website naar de mogelijkheden die we bieden op het gebied van buffetten, barbecue en andere specialiteiten.

Naar Eten en Drinken

Perfecte locatie voor een Buurtfeest

Buurtfeest in Party Lounge Ootmarsum

De partylounge is de ideale lokatie voor een onvergetelijk buurtfeest. Gezellige ruimte met lage lounge-stoelen, praattaffels en een grote bar. Niet te vergeten ons mooie overdekte terras met prachtig uitzicht.

Halen en brengen

Buurtfeest halen en brengen

Uw buurtfeest wordt pas echt een succes als u gehaald en gebracht wordt in een van onze Oldtimer Stadsbussen. In de straat instappen en de pret kan beginnen. Onderweg kunt u allerlei activiteiten en stops inplannen. Een uitje om niet te vergeten!

Feest of uitje organiseren?

U kunt bij ons ook terecht voor:

+31 541 291624 Contact info@kuiperberg.nl