Feestlocatie in Ootmarsum Twente
Camping Kuiperberg Ootmarsum Overijssel
Feestlocatie Party Lounge Ootmarsum
Vakantiehuisjes in Ootmarsum Twente
Bellen of mailen voor een afspraak
Ervaringen Groepsactiviteiten Party Lounge Dansvloer Party Lounge Bar en zaal Party Lounge

Groepsactiviteiten Ootmarsum

Zoekt u een locatie voor groepsactiviteiten in Ootmarsum? Wij organiseren uw activiteit!

Groepsactivieit Ootmarsum

Wilt u iets organiseren voor een groep? Wij kunnen uw gezelschap voor een dag of dagdeel vermaken met een verrassend programma. Hierbij kunt u gebruik maken van onze Parijse Oldtimer bussen of de Berlijnse Dubbeldekker.

Verrassende groepsarrangementen in Ootmarsum

Door onze ervaring met groepen kunnen we voor elk wat wils programmeren. Van activiteiten tot museumbezoek, alles is mogelijk. Geef aan wat u met uw groep wilt bereiken en wij hebben de suggesties.

Halen en brengen

Groepen ophalen en wegbrengen

Uw activiteit wordt pas echt een succes als u gehaald en gebracht wordt in een van onze Oldtimer Stadsbussen. Op het verzamelpunt instappen en de pret kan beginnen. Onderweg kunt u allerlei activiteiten en stops inplannen. Een uitje om niet te vergeten!

Party Lounge als uitvalsbasis

Groepsactiviteit in Party Lounge Ootmarsum

De partylounge is de ideale uitvalsbasis voor uw groepsactiviteiten. Het maakt niet uit of u een activiteit zelf regeld of dat wij dat voor u doen, de Party Lounge dient als vertrek- en eindpunt van de activiteiten. De Lounge is een gezellige ruimte met lage lounge-stoelen, praattaffels en een grote bar. Niet te vergeten ons mooie overdekte terras met prachtig uitzicht.

Lekker eten en drinken

Buffetten voor groepen

Uw groepsactiviteit is pas geslaagd als iedereen lekker heeft gegeten en gedronken. Kijk op deze website naar de mogelijkheden die we bieden op het gebied van buffetten, barbecue en andere specialiteiten.

Naar Eten en Drinken

+31 541 291624 Contact info@kuiperberg.nl