Feestlocatie in Ootmarsum Twente
Camping Kuiperberg Ootmarsum Overijssel
Feestlocatie Party Lounge Ootmarsum
Vakantiehuisjes in Ootmarsum Twente
Bellen of mailen voor een afspraak
Ervaringen Groepsarrangementen Party Lounge Dansvloer Party Lounge Bar en zaal Party Lounge

Groepsarrangementen in en om Ootmarsum

Groepsarrangementen met unieke onderdelen vanuit een bijzondere lokatie.

Groepsactivieit Ootmarsum

De Party Lounge heeft al tientallen jaren ervaring in het samenstellen van arrangementen voor Groepen. Het programma wordt in overleg met de organisatie vastgesteld. Wij proberen bij alle groepsarrangementen iets van de omgeving of de Twentse cultuur op te nemen.

Uniek vervoer van uw groep

Bij de meeste groepsarrangementen maken we gebruik van onze Parijse Oldtimer bussen of de Berlijnse Dubbeldekker. Deze ludieke manier van vervoer brengt u op de mooiste plekjes in Twente. Onderweg een drankje en een hapje hoort daar bij.

Halen en brengen

Groepen ophalen en wegbrengen

Het arrangement is uit te bereiden met de haal- en brengservice. De hele groep kan op het verzamelpunt instappen en de pret kan beginnen. Onderweg kunt u allerlei activiteiten en stops inplannen. Een goed gevulde bar is aan boord!

Party Lounge als uitvalsbasis

Groepsarrangementen in Party Lounge Ootmarsum

De partylounge is de ideale uitvalsbasis voor uw groepsarrangement. Het maakt niet uit of u een activiteit zelf regeld of dat wij dat voor u doen, de Party Lounge dient als vertrek- en eindpunt van de activiteiten. De Lounge is een gezellige ruimte met lage lounge-stoelen, praattaffels en een grote bar. Niet te vergeten ons mooie overdekte terras met prachtig uitzicht.

Lekker eten en drinken

Buffetten voor groepen

Uw groepsactiviteit is pas geslaagd als iedereen lekker heeft gegeten en gedronken. Kijk op deze website naar de mogelijkheden die we bieden op het gebied van buffetten, barbecue en andere specialiteiten.

Naar Eten en Drinken

+31 541 291624 Contact info@kuiperberg.nl