Feestlocatie in Ootmarsum Twente
Camping Kuiperberg Ootmarsum Overijssel
Feestlocatie Party Lounge Ootmarsum
Vakantiehuisjes in Ootmarsum Twente
Bellen of mailen voor een afspraak
Ervaringen Personeelsfeest Party Lounge Dansvloer Party Lounge Bar en zaal Party Lounge

Personeelsfeest organiseren in Ootmarsum

Personeelsfeest in Feestlocatie Ootmarsum? Wij verzorgen uw personeelsfeest in Ootmarsum!

Gezellig Personeelsfeest

Personeelsfeest organiseren? Bij de Party Lounge in Ootmarsum (Twente Overijssel) kunt u alles in een keer regelen. Van activiteiten tot lekker eten en drinken. Wij kunnen u een hoop werk uit handen nemen bij de organisatie van uw personeelsfeest in Ootmarsum.

Perfecte locatie voor uw personeelsfeest

Personeelsfeest in Party Lounge Ootmarsum

De partylounge is de ideale lokatie voor een onvergetelijk personeelsfeest. Gezellige ruimte met lage lounge-stoelen, praattaffels en een grote bar. Niet te vergeten ons mooie overdekte terras met prachtig uitzicht.

Compleet programma

Activiteiten tijdens uw Personeelsfeest

De Party Lounge kan uw personeelsfeest volledig verzorgen. Denk aan een middag-, avond- of zelfs een dagvullend programma met activiteiten, museumbezoek, Oldtimer ritten of een tocht in een van onze Old-Timer bussen. Vraag gewoon even naar de mogelijkheden en we maken er een onvergetelijk feest van.

Lekker eten en drinken

Buffetten voor personeelsfeest

Uw personeelsfeest is pas geslaagd als iedereen lekker heeft gegeten en gedronken. Kijk op deze website naar de mogelijkheden die we bieden op het gebied van buffetten, barbecue en andere specialiteiten.

Naar Eten en Drinken

Halen en brengen

Personeelsfeest halen en brengen

Uw personeelsfeest wordt pas echt een succes als u gehaald en gebracht wordt in een van onze Oldtimer Stadsbussen. Op het bedrijf instappen en de pret kan beginnen. Onderweg kunt u allerlei activiteiten en stops inplannen. Een uitje om niet te vergeten!

Feest of uitje organiseren?

U kunt bij ons ook terecht voor:

+31 541 291624 Contact info@kuiperberg.nl