Feestlocatie in Ootmarsum Twente
Camping Kuiperberg Ootmarsum Overijssel
Feestlocatie Party Lounge Ootmarsum
Vakantiehuisjes in Ootmarsum Twente
Bellen of mailen voor een afspraak
Ervaringen Uitje organiseren Party Lounge Dansvloer Party Lounge Bar en zaal Party Lounge

Gezellig uitje in Ootmarsum organiseren?

Gezellig Uitje organiseren

Gaat u met vrienden, familie, collega's of buren op stap? Wij hebben de ideale uitvalsbasis voor activiteiten en lekker eten en drinken. Neem even contact op en we helpen met de organisatie.

Perfecte locatie voor uw uitje

Uitje organiseren in Party Lounge Ootmarsum

De partylounge is de ideale lokatie voor een onvergetelijk uitje-organiseren. Gezellige ruimte met lage lounge-stoelen, praattaffels en een grote bar. Niet te vergeten ons mooie overdekte terras met prachtig uitzicht.

Compleet programma

Activiteiten tijdens uw Uitje organiseren

De Party Lounge kan uw uitje-organiseren volledig verzorgen. Denk aan een middag-, avond- of zelfs een dagvullend programma met activiteiten, museumbezoek, Oldtimer ritten of een tocht in een van onze Old-Timer bussen. Vraag gewoon even naar de mogelijkheden.

Halen en brengen

Uitje organiseren halen en brengen

Uw uitje-organiseren wordt pas echt een succes als u gehaald en gebracht wordt in een van onze Oldtimer Stadsbussen. Op het verzamelpunt instappen en de pret kan beginnen. Onderweg kunt u allerlei activiteiten en stops inplannen. Een uitje om niet te vergeten!

Lekker eten en drinken

Buffetten voor uitje-organiseren

Uw uitje-organiseren is pas geslaagd als iedereen lekker heeft gegeten en gedronken. Kijk op deze website naar de mogelijkheden die we bieden op het gebied van buffetten, barbecue en andere specialiteiten.

Naar Eten en Drinken

Feest of uitje organiseren?

U kunt bij ons ook terecht voor:

+31 541 291624 Contact info@kuiperberg.nl