Feestlocatie in Ootmarsum Twente
Camping Kuiperberg Ootmarsum Overijssel
Feestlocatie Party Lounge Ootmarsum
Vakantiehuisjes in Ootmarsum Twente
Bellen of mailen voor een afspraak
Ervaringen Verjaardag Party Lounge Dansvloer Party Lounge Bar en zaal Party Lounge

Verjaardag houden in Ootmarsum?

Gezellig Verjaardag

U pakt niet elk jaar groot uit met uw verjaardag. Als het dan gebeurt dan moet het ook goed en gezellig zijn. In onze sfeervolle lounge kunnen u en uw gasten genieten van heerlijke hapjes, buffetten en uitstekende wijnen.

Perfecte locatie voor uw verjaardag

Verjaardag in Party Lounge Ootmarsum

De partylounge is de ideale lokatie voor een onvergetelijk verjaardag. Gezellige ruimte met lage lounge-stoelen, praattaffels en een grote bar. Niet te vergeten ons mooie overdekte terras met prachtig uitzicht.

Lekker eten en drinken

Buffetten voor verjaardag

Uw verjaardag is pas geslaagd als iedereen lekker heeft gegeten en gedronken. Kijk op deze website naar de mogelijkheden die we bieden op het gebied van buffetten, barbecue en andere specialiteiten.

Naar Eten en Drinken

Halen en brengen

Verjaardag halen en brengen

Uw verjaardag wordt pas echt een succes als u gehaald en gebracht wordt in een van onze Oldtimer Stadsbussen. Bij uw woning instappen en de pret kan beginnen. Onderweg kunt u allerlei activiteiten en stops inplannen. Een uitje om niet te vergeten!

Compleet programma

Activiteiten tijdens uw Verjaardag

De Party Lounge kan uw verjaardag volledig verzorgen. Denk aan een middag-, avond- of zelfs een dagvullend programma met activiteiten, museumbezoek, Oldtimer ritten of een tocht in een van onze Old-Timer bussen. Vraag gewoon even naar de mogelijkheden.

Feest of uitje organiseren?

U kunt bij ons ook terecht voor:

+31 541 291624 Contact info@kuiperberg.nl