Feestlocatie in Ootmarsum Twente
Camping Kuiperberg Ootmarsum Overijssel
Feestlocatie Party Lounge Ootmarsum
Vakantiehuisjes in Ootmarsum Twente
Bellen of mailen voor een afspraak
Ervaringen Verjaardagsfeest Party Lounge Dansvloer Party Lounge Bar en zaal Party Lounge

Onvergetelijk Verjaardagsfeest

Gezellig Verjaardagsfeest

U pakt niet elk jaar groot uit met uw Verjaardagsfeest. Als het dan gebeurt dan moet het ook goed en gezellig zijn. In onze sfeervolle lounge kunnen u en uw gasten genieten van heerlijke hapjes, buffetten en uitstekende wijnen.

Perfecte locatie voor uw verjaardagsfeest

Verjaardagsfeest in Party Lounge Ootmarsum

De partylounge is de ideale lokatie voor een onvergetelijk Verjaardagsfeest. Gezellige ruimte met lage lounge-stoelen, praattaffels en een grote bar. Niet te vergeten ons mooie overdekte terras met prachtig uitzicht.

Lekker eten en drinken

Buffetten voor Verjaardagsfeest

Uw verjaardagsfeest is pas geslaagd als iedereen lekker heeft gegeten en gedronken. Kijk op deze website naar de mogelijkheden die we bieden op het gebied van buffetten, barbecue en andere specialiteiten.

Naar Eten en Drinken

Halen en brengen

Verjaardagsfeest halen en brengen

Uw verjaardagsfeest wordt pas echt een succes als u gehaald en gebracht wordt in een van onze Oldtimer Stadsbussen. Bij uw woning instappen en de pret kan beginnen. Onderweg kunt u allerlei activiteiten en stops inplannen. Een uitje om niet te vergeten!

Compleet programma

Activiteiten tijdens uw Verjaardagsfeest

De Party Lounge kan uw verjaardagsfeest volledig verzorgen. Denk aan een middag-, avond- of zelfs een dagvullend programma met activiteiten, museumbezoek, Oldtimer ritten of een tocht in een van onze Old-Timer bussen. Vraag gewoon even naar de mogelijkheden.

Feest of uitje organiseren?

U kunt bij ons ook terecht voor:

+31 541 291624 Contact info@kuiperberg.nl