Stadsgezicht Oostwal in Ootmarsum
Camping Kuiperberg Twente Overijssel
Feestlocatie Party Lounge Ootmarsum Twente
Vakantiehuisjes in Twente Overijssel
Kerstmarkt Grotestraat in Ootmarsum Midwinterhoorn tijdens Kerstmarkt in Twente

Kerstmarkt in Ootmarsum Twente

Evenementen in Twente. Wat is er te doen rondom Ootmarsum?

Kunst tijdens kerstmarkt in Ootmarsum

Elk jaar kunt u aan het begin van december genieten van “Kerst en Kunst” in Ootmarsum. In het historische centrum van Ootmarsum wordt een magische kerstmarkt met vele extra’s georganiseerd. Bekende kunstenaars, bijzondere lifestyle kraampjes , verwarmende terrassen, maar ook Internationale gasten met spectaculaire optredens zorgen voor een onvergetelijke dag en een uniek evenement voor Twente.

En dit alles in een romantisch decor. De markt is twee dagen en is geopend van 12u – 18u. Kortom… ervaar het ultieme Kerstgevoel in Ootmarsum.

Naast de bijzondere straatacts wordt de kerstsfeer ingeluid door de Kerstman die door de straten loopt. Midwinterhoornblazers en diverse koren laten hun warme klanken door de straatjes van het stadje klinken. Beleef het bijzondere kerstgevoel van een kerstmarkt voor het hele gezin!

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en om het kerstdecor te bewonderen in ons pittoreske en magische Ootmarsum. Voor data, meer info en de lijst met deelnemers zie: www.kerstenkunst.nl, ‘Kerst en Kunst Ootmarsum’.

bron: kunstenkerst ootmarsum

+31 541 291624 Contact info@kuiperberg.nl