Kamperen op Camping Kuiperberg Ootmarsum
Website Camping Kuiperberg Ootmarsum
Website Party Lounge Ootmarsum
Website Vakantiepark Kuiperberg Ootmarsum
Reserveer nu uw kampeerplaats of vakantiehuisje.
Reactie huurders fietsen Jeu de Boule Gratis luchtservice Camping Kuiperberg

Huur een fiets in Ootmarsum

Fietsen huren omgeving Ootmarsum Dinkelland?
Huur een fiets op uw eigen camping!

Op en rond de camping is alles wat u nodig heeft voor een fijne vakantie in Ootmarsum (Twente). Van broodjesservice tot winkels en van caravanservice tot restaurants. Fietsverhuur zit ook in ons pakket.

Welke fiets wilt u?

e-bike en fietsverhuur

Wij verhuren E-bikes en gewone fietsen. De E-Bikes worden geleverd met oplader zodat u ook onderweg kunt laden als dat nodig is. De gewone fietsen hebben allemaal versnelling en handremmen.

De huurfiets afhalen bij de stalling

Huurt u bij ons een fiets dan kunt u deze afhalen bij de stalling. Bij E-bikes kunt u een korte instructie krijgen over de werking en het opladen van de accu.

Gratis fietsroutes

Fietsen door Twente

Fietsen langs historische gebouwen in Twente

Fietsen door Twente en het aangrenzende Grafschaft Benteheim maakt wat los bij de actieve vakantieganger. De schitterende routes door Twente en het Duitse Grafschaft Bentheim zijn gratis verkrijbaar op de website van de camping (www.kuiperberg.nl).

Mountainbikeroute door Twente

Ook aan mountainbikers is gedacht. Download de mtb-route Twente van onze website en navigeer door Twente met uw smartphone.

Zelf een fiets huren?

Op loopafstand van de camping, vlak bij het winkelcentrum van Ootmarsum zit Heisterkamp Tweewielers Ootmarsum. Daar kunt u zelf een fiets of E-Bike huren.

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl