50+ Camping Kuiperberg Ootmarsum
Ouderen en 50+ Camping Ootmarsum Twente
Feestlocatie in Ootmarsum
Vakantiehuisjes in Twente Overijssel
Reserveer nu uw kampeerplaats of vakantiehuisje.
Historische gebouwen in Ootmarsum Kerkplein in Ootmarsum

Senioren- en ouderencamping in Twente - Overijssel

Camping geheel ingericht voor senioren en ouderen? Seniorencamping Kuiperberg in Ootmarsum Twente!

Een seniorencamping (50+, 55+, 65+) is geheel ingericht naar de wensen en eisen van de oudere kampeerder en camperaar (De camping heeft geen speelvoorzieningen voor kinderen). Camping Kuiperberg is zo'n seniorencamping. Alles is gericht op een vakantie in het teken van wandelen, fietsen, natuur en faciliteiten die oudere kampeerders wensen.

Ouderen kamperen graag in Ootmarsum

Wat is een seniorencamping?

De kampeerplek, het terrein en de ligging is afgestemd op ouderen. Dus geen verlaten pretpark waar u buiten de schoolvakanties tegen lage tarieven kunt staan. Het is wel een camping waar u het hele jaar door –dus ook in juli en augustus– rustig kunt kamperen zonder toeters en bellen om u heen. Ook kunnen ouderen vanaf deze camping allerlei wandel- en fietstochten maken die beginnen vanaf de camping. Na een actieve dag is het weer heerlijk thuis komen bij uw eigen caravan, tent of camper bij Ootmarsum in Twente.

Gelijkgestemde ouderen

Camping Kuiperberg is gepecialiseerd in de oudere kampeerder of camperaar. Onze gasten komen voor een toeristisch verblijf –van een weekend tot wel drie of vier weken– naar Twente. We hebben uitsluitend toeristische plaatsen (vakantiegangers, geen jaarplaatsen) waardoor u gemakkelijk leuke contacten legt met de andere kampeerders. Bij de afwas worden de mooiste ervaringen van de dag uitgewisseld.

Seniorencamping Kamperen op maat bij Kuiperberg Ootmarsum

Welke service hoort bij een seniorencamping?

Seniorencamping Kuiperberg Ootmarsum heeft geen faciliteiten waar u toch niets mee doet. Wel hebben we broodjesservice, WIFI, Digitenne, Fietsverhuur, Snackbar, loungebar, overdekt terras goed sanitair, gezellige sfeer en Ootmarsum op loopafstand. Daarnaast hebben we gratis fiets- en wandelroutes voor al onze gasten.

Kleinschalig en gezellig

Camping Kuiperberg is een kleine camping met drie aparte velden. Hierdoor staat u altijd met een klein groepje bij elkaar. U kunt zelfs kiezen of u tussen heggetjes staat of in het open veld.

Twente is ideaal voor seniorenvakanties!

Twente en Ootmarsum in het bijzonder heeft heeft veel te bieden voor de oudere kampeerder of camperaar. Met het wandel- en fietsnetwerk Twente kunt u dagen lang rondstruinen door het prachtige landschap. Ootmarsum ligt aan de voet van de Kuiperberg, op loopafstand van de Camping. Ideaal voor uw dagelijkse boodschappen of een gezellig restaurantje.

Kortom, een seniorencamping is meer dan alleen kampeerplek. De service, het terrein en de mensen bepalen of de rustzoeker zich thuis voelt op de camping in Twente.

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl