Kamperen in hartje Twente
Camping Twente
Feestlocatie in Ootmarsum - Twente
Website Vakantie in Twente
Reserveer uw kampeerplek in hartje Twente
Trekkerstent op camping in Twente Gasthuisstraat in Ootmarsum Camperplaatsen in Twente

Trekkerscamping bij Ootmarsum in Twente Overijssel!

Trekken door Twente of oost Nederland? Kampeer een nachtje in Ootmarsum, hartje Twente!

Camping voor een kort verblijf in Twente

Rondtrekken door Twente? Camping Kuiperberg is geschikt voor een kort verblijf. Bekijk in een of twee dagen de mooiste bezienswaardigheden en trek verder naar een nieuwe uitdaging. Trekkers (met camper, tent of caravan) zijn van harte welkom in Ootmarsum!

Unieke pleisterplaats in Twente

De camping bij Ootmarsum is ideaal voor trekkers omdat u dicht bij veel bezienswaardigheden bent. Het oude centrum van Ootmarsum, de natuurgebieden rondom Ootmarsum en de leuke plaatsen rondom uw camping in Ootmarsum. Een bezoekje aan Vasse, Denekamp, Nordhorn (Duitsland) zijn zeker de moeite waard.

Ligging camping Kuiperberg in Twente

Luchtfoto Camping Kuiperberg in Overijssel

Midden in het Twentse coulisselandschap, op de flank van de Kuiperberg en aan de rand van Ootmarsum ligt Camping Kuiperberg. Een kleine gezellige Twentse camping zonder toeters en bellen. De restaurants en winkels van Ootmarsum zijn op loopafstand van uw caravan of camper.

Wandelt u een van de langeafstandsroutes in Twente dan komt u in de buurt van Camping Kuiperberg. Kom even lekker tot rust op onze natuurcamping op loopafstand van Ootmarsum.

Wandelend door Twente

Komt u wandelend naar Ootmarsum dan vindt u Camping Kuiperberg aan een van de bekende wandelroutes. Voor de dagelijkse boodschappen of een restaurantje heeft u ook geen fiets of auto nodig, u loopt zo naar het gezellige stadje.

Fietsend door Twente

Trekt u door Twente op de fiets dan is Camping Kuiperberg in Ootmarsum een prima tussenstop. Gezellige kleine camping op loopafstand van Ootmarsum. En Ootmarsum mag u niet missen tijdens uw reis door Twente.

Camping voor kort verblijf

Trekkerstenten, caravans of campers, een kort verblijf van een of meerdere nachten op camping Kuiperberg bij Ootmarsum mag niet ontbreken op uw reis door Twente Overijssel.

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl