Vakantiepark Kuiperberg Ootmarsum in Twente
Website Camping Kuiperberg Twente
Feestlocatie Party Lounge Ootmarsum
Website zomerhuisjes in  Twente
Zomerhuisje in Twente reserveren
Reactie gasten Vakantiehuisjes Uitkijkpunt Kuiperberg Drostenhuis Ootmarsum Wandelpaden in de buurt van de zomerhuisjes in Twente Kerk Ootmarsum

Zomerhuisjes te huur in Twente

Op zoek naar een zomerhuisje in Twente? Vakantiepark Kuiperberg.

Zomerhuisje Bali

Lekker op vakantie in een zomerhuisje in hartje Twente. Kies uit een van de gezellige huisjes op het kleinschalige vakantiepark vlak bij Ootmarsum.De Twentse cultuur en het mooie landschap komen u tegemoet. U voelt zich gelijk thuis in een van de gezellige zomerhuisjes.

7 verschillende zomerhuisjes

U kunt kiezen uit zeven verschillende huisjes. Ieder zomerhuisje heeft een eige sfeer en inrichting. Van huisje "Bali" met een oosterse inrichting tot "Toscane" met een gezellige Italiaanse uitstraling. Allemaal gezellige huisjes om de zomer in Twente door te brengen.

Vakantie in Twente

De natuur, cultuur en de evenementen staan centraal tijdens uw vakantie in Twente. Rondom uw huisje geniet u vanzelf van de natuur. Ook kunt u een van de vele fiets- of wandelroutes pakken om de gezonde lucht op te snuiven. In Twente zijn nog veel oude culturele gebruiken die tijdens evenementen worden getoond. De siepelmarkten in Ootmarsum, die in de zomer worden gehouden zijn daar een mooi voorbeeld van.

Neem iedere dag een andere fiets- of wandelroute of bezoek een van de vele evenementen of markten. Ook bij minder mooi weer is er genoeg te beleven in Twente.

Actief op pad

Bij uw zomerhuisje kunt u ook fietsen huren. Deze worden bij het huisje afgeleverd. Fietsend kunt u veel prachtige bezienswaardigheden bekijken in de omgeving van Ootmarsum, Vasse, Denekamp, Tubbergen, Oldenzaal en niet te vergeten de Duitse plaatsen Uelsen, Neuenhaus enNordhorn

Ontspannen bij uw zomerhuisje

Heeft u even behoefte aan rust? Blijf dan lekker bij uw zomerhuisje. Ieder huisje heeft eigen terrassen en tuinstoelen. De meeste zomerhuisjes hebben ook een eigen grasveldje. Even tijd voor een krantje of een goed boek.

Ootmarsum op loopafstand

Ootmarsum ligt slechts 700 meter van uw huisje. U loopt zo naar het stadje voor een boodschap of een gezellig terrasje. Een wandeling door het historische plaatsje is overigens ook aan te raden.

Twentse zomerhuisjes

De zomerhuisjes lenen zich uitstekend voor een weekeind of week vakantie in Twente. Rustige omgeving en toch alles in de buurt. Reserveer nu alvast uw zomerhuisje voor uw Vakantie in Twente.

Top 4 Vakantiehuisjes in Twente

Zomerhuisje Toscane
+31 541 291624 Contact info@kuiperberg.nl