Website Camping Kuiperberg Ootmarsum
Website Party Lounge Ootmarsum
Website Vakantiepark Kuiperberg Ootmarsum
Bellen of mailen voor een afspraak
DJ Console DJ Console

Alles voor een onvergetelijk feest

Hapjes en buffetten

Van warme buffetten tot Italiaanse delicatessen. Wij maken alles vers in eigen keuken. Kijk bij eten en drinken voor onze specialiteiten.

 

Bier, wijn frisdrank

Standaard hebben we alle gangbare dranken in huis. Goede huiswijnen, Grolsch bier en A-Merk frisdranken. Kijk bij eten en drinken voor het assortiment.

 

Programma met activiteiten

Wij organiseren voor u een dag of dagdeel met een van onze old-timer bussen. Bezoek een kasteel, museum of de sterrenwacht. Of wandel met uw gasten over de groene grens. Alles is mogelijk en we stellen graag een programma voor u samen. Kijk bij vervoer voor meer informatie.

Party Lounge van buitenkant
 

Halen en brengen

Wij hebben mogelijkheden om u en uw gasten of feestelijke manier op te halen en weer thuis te brengen. Kijk bij vervoer voor meer informatie.

 

Lounge fauteuils

De lage loungestoelen staan standaard opgesteld. Bij feesten vanaf 45 gasten worden enkele stoelen vervangen door plaattafels.

 

Praattafels

De Party Lounge heeft grote en kleine praattafels. Deze plaatsen we bij feesten waar dat extra gezelligheid met zich meebrengt.

 

Extra drankstations

U kunt op twee plaatsen extra drank uitgiftepunten krijgen. Dit zijn mooie houten kisten speciaal gemaakt om drank in koud te houden. Uw gasten kunnen zelf een drankje uit de kist pakken. Bij grote groepen plaatsen we deze stations altijd.

 

Dansvloer

Voor feesten waar gedanst wordt creëren we een dansvloertje. De dansvloer is voorzien van goed geluid, licht- en rookeffecten.

 

DJ Console

Maak zelf muziek op onze DJ console. Laat een van uw gasten uw favoriete muziek draaien via onze professionele installatie.

 

Licht- en rookeffecten

Vrolijk uw avond op met diverse disco-lichteffecten die standaard in de Party Lounge aanwezig zijn. Een rookgenerator maakt het plaatje helemaal compleet. U kunt de licht- en rookeffecten zelf bedienen.

 

Beamer met scherm

Speel de foto's van de afgelopen jaren af tijdens uw feest. Het geeft een persoonlijk tintje aan uw feest.

 

Lounge veranda

De veranda sluit direct aan op de ruimte binnen. Hier kunt u tijdens uw feest gebruik van maken.

 

Rokersruimte

Voor rokers is plaats onder de veranda. Via de openslaande deuren is de veranda eenvoudig te bereiken. Als het koud is dan plaatsen we een terrasverwarmer bij de rokerstafel.

+31 541 291624 Contact info@kuiperberg.nl