Kamperen in Overijssel
Nieuwe camping in Twente Overijssel
Twentse Feestlocatie in Ootmarsum
Unieke vakantiehuisjes in Twente
Camping Reservering overnachting Overijssel
Watermolen De Mast bij Vasse Het Lutterzand in De Lutte Gezellige camping in Twente De Stiftkerk bij Weerselo Gasthuisstraat in Ootmarsum Het oude raadhuis in Tubbergen De Bakspieker in Lattrop Camperplaatsen in Ootmarsum

Unieke Camping in Twente!

Op Vakantie naar Twente in Overijssel?
Zoekt u een unieke camping in Twente?

Relaxen met camper of caravan in Centraal Twente

Twente is Vakantie! Twente is Camping Kuiperberg Ootmarsum Overijssel! Ervaar het Twentse landschap direct voor uw caravan of camper. Het kampeerterrein gaat naadloos over in het Twentse natuurlandschap.

En de gastvrije Twentenaren? Die zijn er volop in Twente. Op de camping maar ook in de restaurants in Ootmarsum, op loopafstand van uw camper of caravan.

Het toeristische centrum van Twente!

Zoekt u op Twente dan vindt u Ootmarsum! Wandelroutes, fietsroutes en autoroutes, bijna allemaal komen ze langs of door het historische plaatsje Ootmarsum vol bezienswaardigheden. Niet voor niets is Ootmarsum het toeristische hart van Twente.

Camping met unieke ligging

Luchtfoto Camping Kuiperberg Twente - Overijssel

Op de flank van de Kuiperberg, tegen het stadje Ootmarsum in Overijssel. U heeft de keuze tussen de Twentse natuur of de locate cultuur, alles op steenworp afstand van de camping.

Mooie Twentse Natuur

De 10 mooiste natuurgebieden in Twente

De 10 mooiste natuurgebieden van Twente (en misschien wel van Overijssel) liggen allemaal in de buurt van Camping Kuiperberg in Twente. Bekijk de kaart met natuurgebieden in Twente of klik op de foto.

Fietsen door Twente

Fietsen langs historische gebouwen in Twente

Fietsen door Twente en het aangrenzende Grafschaft Benteheim maakt wat los bij de actieve vakantieganger. De schitterende routes door Twente en het Duitse Grafschaft Bentheim zijn gratis verkrijbaar op de website van de camping (www.kuiperberg.nl).

Mountainbikeroute door Twente

Ook aan mountainbikers is gedacht. Download de mtb-route Twente van onze website en navigeer door Twente met uw smartphone.

Groenbeheer Twents Carmelcollege

Groenbeheer door Twents Carmelcollege uit Oldenzaal

Het Twents Carmelcollege uit Oldenzaal zorgt voor het groenbeheer op de Camping. Jonge mannen en vrouwen leren het vak bosbouw of hovenier. Onder deskundige begeleiding van Chris van Benthem (links op de foto) en Peter Engbers (Links achter) worden uitheemse plantensoorten vervangen door inheemse aanplant. Het campingterrein gaat hierdoor naadloos over in het Twentse landschap.

Wandelen in Twente

Wandelhek op de Kuiperberg in Twente

Als wandelaar hoeft u zich geen moment te vervelen in Twente. Het wandelnetwerk is zeer uitgestrekt en divers. Pak een gratis wandelroute van onze website of stel er zelf een samen op Wandelnetwerk Twente

Twent is ontspannen!

Kleine camping in Twente

Camping met centrale ligging in Twente

De ligging van Camping Kuiperberg, centraal in Twente en vlakbij het stadje Ootmarsum maakt de camping een ideale kampeerplaats of camperplaats om tijdens uw vakantie Twente eens goed te verkennen.

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl