Fietsen door Twente en Grafschaft Bentheim
Camping Kuiperberg Twente Overijssel
Feestlocatie Party Lounge Ootmarsum Twente
Vakantiehuisjes in Twente Overijssel
Fietsen op de heide Fietsen en Twente en Grafschaft Bentheim Fietsers op Vakantiepark Kuiperberg Kerkplein Ootmarsum

Fietsen met GPS

Download onze GPS fietsroutes op uw eigen telefoon en ontdek Twente op de fiets.

Fietsroutes downloaden

Navigatie met telefoon

Op onze website kunt u fiets- en wandelroutes downloaden op uw telefoon. Hiervoor is wel een App (programma) nodig die de route kan lezen. Deze Apps zijn op uw telefoon te installeren via de Appstore of Playstore.

1: Kies een Navigatie-App

Navigatie met telefoon

Zoek in de Appstore of Playstore naar een app die GPX bestanden kan lezen. Camping en Vakantiepark Kuiperberg heeft goede ervaring met OsmAnd. Het is een gratis App die fiets- en wandelroutes kan inlezen en laat zien op de kaart. Via de GPS van de telefoon houdt het programma bij waar u bent en waar u naartoe moet.

2: Kies de gewenste fietsroute(s)

Kies de gewenste fietstocht

Kijk op Grafschaft Bentheim of MTB pagina en zoek leuke routes uit. Klik op de telefoon de route(s) aan die u wilt fietsen. De gekozen route(s) worden automatisch geladen in de App op uw telefoon. Dit kunt u trouwens al doen voordat u naar Ootmarsum komt.

Naar fietsroutes

Naar mountainbikeroutes

3: Start uw fietstocht

Hebt u leuke fietstocht gevonden? Ga dan naar de App en start de wandeling. De GPS van uw telefoon houdt bij waar u bent. U heeft tijdens het fietsen geen internetverbinding nodig.

Veel fietsplezier!

Speciale Fiets-Apps

Fietsen in Twente en Grafschaft Bentheim

Fietsen met de smartphone of een GPS apparaat wordt steeds populairder. Op uw Android of Apple telefoon kunt u een Fiets-App installeren voor routes en navigatie. Er zijn drie drie soorten Apps:

  • Knooppuntenzoeker
  • Voorgeprogrammeerde fietsroutes
  • Knooppuntenroute zelf samenstellen

Zoek fietsknooppunt in de buurt

Dit zijn handige apps die met behulp van het GPS van uw telefoon de dichtstbijzijnde fietsknooppunten weergeven. Bent u even de weg kwijt dan bent u met deze apps zo weer op het juiste pad. Voorbeeld van zo'n app is Fietsknoop.

Naar de website van Fietsknoop

Voorgeprogrammeerde routes

Wilt u een route fietsen zonder al te lang moeten zoeken naar die route? Er zijn apps die honderden voorgeprogrammeerde fietsroutes laten zien in de omgeving waar u zich bevind. Route aanklikken en fietsen maar. Deze apps geven aanwijzingen tijdens het fietsen. Fietsnetwerk is een app die leuke routes in Twente heeft.

Naar de website van Fietsnetwerk

Knooppuntenroute maken

Met deze apps kunt u zelf een knooppuntenroute samenstellen. Klik de gewenste knooppunten aan en fiets deze later. Sommige apps houden via GPS bij waar u bent en waar u naartoe moet. Met Fiets! kunt u zelf routes maken en navigeren.

Naar de website van Fiets!

Zelf routes maken op uw PC.

+31 541 291624 Contact info@kuiperberg.nl