Kamperen op ACSI Camping Kuiperberg Ootmarsum
Website Eurocamping Campingcard ACSI Camping Ootmarsum
Website Feestlocatie Ootmarsum
Website Vakantiepark Kuiperberg Ootmarsum
Reserveer nu uw kampeerplaats of vakantiehuisje.
Historie voor ACSI Kerkplein Ootmarsum Schuivenhuisje op kruising kanaal en Dinkel Poaskearls met pasen in Ootmarsum

ACSI Camping Ootmarsum
Twente - Overijssel

Zoekt u een gezellige ACSI Camping in Ootmarsum. Korting op ACSI camping in Ootmarsum - Twente (Nederland)!

ACSI-Camping (Eurocampings, Campingcard ACSI) Kuiperberg in Ootmarsum (Overijssel, Nederland) biedt haar gasten het hele jaar door rust, ruimte en ontspanning. U ontvangt in het voor- en naseizoen korting met uw ACSI Kaart. De camping in de omgeving Ootmarsum in Twente leent zich uitstekend voor de actieve "ACSI kaarthouders".

ACSI Camping Kuiperberg Ootmarsum

Bij ons dus geen 'verlaten pretpark' in het laagseizoen maar het gehele jaar door operationeel en ingericht naar de wensen en verwachtingen van onze ACSI gasten (kampeerders in het voor- en naseizoen!).

CampingCard ACSI

CampingCard ACSI is onmisbaar voor de fervente kampeerder! Met deze kortingskaart kampeert u voordelig in het laagseizoen. U betaalt één van de vijf vaste, lage tarieven per nacht.

ACSI Camping Kuiperberg Veld Heggetjes

Met ACSI naar Twente!

Mooie fietspaden, prachtige wandelroutes en gelegenheden voor uitstapjes met de auto. Onze gasten komt geheel tot rust is het prachtige coulisselandschap van Noordoost-Twente.

Toeristische Tip:
Vassergrafveld - Vasse

Vassergrafveld tussen Ootmarsum en Vasse

In dit natuurgebied wemelt het van de archeologische monumenten. Grafheuvels duiken op in het landschap. Voor kenners geeft een fijn raster van lijnen de plek aan waar vroeger kleine akkertjes uit de ijzertijd lagen, de celtic fields. De Vasserheide verrast je met veertig meter aan hoogteverschillen in het uitgebreide heidecomplex.

Lees verder

ACSIFietsers op camping Kuiperbert Ootmarsum

Voor de actieve ACSI gasten

Ootmarsum en omgeving heeft veel te bieden voor de ACSI kampeerder. Met het wandelnetwerk Twente en de gratis fietsroutes door Twente fietsnetwerk kan de ACSI kaarthouder zijn energie wel kwijt. Rondom de ACSI Camping in Ootmarsum starten tientallen wandel- en fietsroutes die elk een eigen karakter hebben.

ACSI dagje uit plannen

ACSI en historie

Voor de ACSI gasten die van historsche gebouwen houden heeft Ootmarsum erg veel te bieden. Beschermt stadsgezicht van Ootmarsum, Het openluchtmuseum het 'Lös Hoes' en de vele musea die Ootmarsum-Dinkelland rijk is.En komt u met pasen naar Ootmarsum? Dan ontmoet u de Poaskearls.

Drostenhuis vanaf Oostwal Ootmarsum

Of u nou komt voor een weekendje of een langer verblijf, u kunt uw hart ophalen aan de talrijke cultuur-historische bezienswaardigheden en nostalgische plekjes die Twente rijk is.

Voor de ACSI kunstliefhebber

Op loopafstand van de camping ligt het stadje Ootmarsum. Hier kan de ACSI genieten van de vele autenthieke straatjes, mooie gebouwen en de kunst van Ton Schulten, Annemiek Punt, Desirée Groot Koerkamp en vele andere kunstenaars maken Ootmarsum tot een onvergetelijk stadje vlakbij de camping.

Glaskunst Desiree Groot Koerkamp Ootmarsum

Plaatsen in de omgeving

ACSI Camping Kuiperberg Ootmarsum ligt in de omgeving van Denekamp, Lattrop, Vasse, Tubbergen, Beuningen en De Lutte.

Campings in de omgeving?

Zoekt u een camping in de buurt van Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse of Weerselo dan kunt u nog steeds terecht bij Camping Kuiperberg in Ootmarsum. De camping in Ootmarsum ligt midden in het toeristische centrum van Twente, dus overal dichtbij. Tot ziens in Twente!

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl