Foto van feestzaal in Ootmarsum
Camping Kuiperberg Ootmarsum
Party Lounge Ootmarsum
Vakantiepark Kuiperberg Ootmarsum
Feestzaal reserveren
Reactie gasten Kuiperberg Open haard in de feestzaal Ootmarsum Zithoek in Feestzaal Ootmarsum Bar in feestzaal in Ootmarsum Hoekzitje in feestzaal Ootmarsum Hoekje in Party Lounge Ootmarsum

Gezellige feestzaal in Ootmarsum

Zoekt u een feestzaal in Ootmarsum? Feestzaal bespreken in Ootmarsum - Twente?

Party Lounge van buitenkant

Zoekt u een fijne en gezellige zaal voor een personeelsfeest, verjaardag, jubileum, bedrijfsuitje of buurtfeest dan kunt u terecht bij Feestzaal Party Lounge in Ootmarsum.

Feestzaal De Party Lounge boven op de Kuiperberg in Ootmarsum. Op de heenweg even afzien (bergop), maar de terugweg is extra feest (bergaf): Je hoeft niet meer te trappen om thuis te komen. Er zijn voldoende parkeerplaatsen en fietsen kunnen gestald worden.

Uw feestzaal in Ootmarsum

Party Lounge terras

Geeft u een feestje in de Party Lounge dan is de hele feestzaal (met eventueel de veranda en het terras) exclusief voor u en uw gasten.

Feestzaal binnen

Party Lounge dansvloer

De lounge biedt plaats aan 25 tot 125 personen. De ruimte wordt geheel aangepast aan het type feest. Bij verjaardagen plaatsen we meestal praattafels en creëren een gezellige dansvloer.

Party Lounge dansvloer

Voor familiefeestjes plaatsen we zoveel mogelijk relaxstoelen zodat iedereen lekker met elkaar kan praten.

Geeft u een feest, wij overleggen dan met u hoe de opstelling moet worden zodat de lounge geheel naar eigen smaak is ingedeeld.

Lounge veranda

Prima uitbereiding op de Feestlocatie binnen. De veranda staat met twee openslaande deuren rechtstreeks in verbinding met de feestruimte binnen. De nostalgische overkapping biedt plaats aan ruim 40 gasten.

Buitenterras

Lekker in de zon of onder de sterrenhemel borrelen? Dat kan op het gras rondom de lounge veranda. Op het terras is ruimte voor 40 gasten.

Feesttent

Party Lounge feesttent

Extra feestruimte maken met behulp van een feesttent is mogelijk. Aan twee kanten van de Party Lounge kan een tent geplaatst worden. Met de extra ruimte kunt u feesten organiseren voor meer dan 200 gasten.

Sport en Spel

Op de parkeerplaats of op de velden rondom de Party Lounge is ruimte genoeg voor sport- en spelactiviteiten. Wilt u dus iets doen met uw gasten dan hebben wij de ruimte ervoor.

+31 541 291624 Contact info@kuiperberg.nl