Kamperen in hartje Twente
Website Twente Camping
Feestlocatie in Ootmarsum - Twente
Website Vakantie in Twente
Reserveer uw kampeerplek in hartje Twente
Gezellige camping in Twente Gasthuisstraat in Ootmarsum Camperplaatsen in Ootmarsum

Vakantie in Twente in tijd van Corona

Maatregelen met betrekking tot het corona virus.

Relaxen met camper of caravan in Centraal Twente

Tot 1 juli gelden een aantal beperkingen met betrekking tot het corona virus.

Voor de maanden juli, augustus, september en oktober verwachten we veel aanvragen. Wilt u in juli, augustus, september of oktober bij ons kamperen, boek dan nu online.

REserveren voor zomermaanden

Vakantiehuisjes beschikbaar

Onze vakantiehuisjes hebben allemaal eigen sanitaire voorzieningen en worden normaal verhuurd. Reserveer online of bel.

Zelfvoorzienend kamperen tot 1 juli 2020

Beschikt u over een kampeermiddel met eigen sanitaire voorzieningen dan bent u van harte welkom op ons kampeerterrein. Alle overige kampeerders moeten wachten tot 1 juli 2020.

  • Stortplaats chemisch toilet is bruikbaar
  • Camperserviceplaats is open / bruikbaar
  • Verse broodjes bestellen is mogelijk
  • Heet water voor afwas is beschikbaar
  • Wij bezorgen maaltijden ter plaatse

Voorzorgsmaatregelen Sanitairgebouwen

De camping heeft belangrijke hygiënische maatregelen ingebouwd in de nieuwe sanitairgebouwen. Deze bouwkundige voorzieningen dragen bij om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Overal waar nodig is ontsmettingsmiddel aanwezig.

Computergestuurde luchtafzuiging

De lucht in onze gebouwen wordt uitsluitend afgezogen (geen hergebruik van binnenlucht). Met behulp van sensoren voor luchtvochtigheid, binnentemperatuur, buitentemperatuur en aanwezigheid van personen wordt de intensiteit van de afzuiging bepaald. Indien nodig openen de dakramen automatisch voor meer aanvoer van frisse buitenlucht.

Alle gebouwen hebben over de volle lengte (dicht bij de douches en toiletten) stalraampjes die voor optimale aanvoer van frisse buitenlucht zorgen.

Wastafels

Al onze wastafels zijn afgescheiden met een royaal tussenschot. Dit is gedaan voor uw privacy en hygiëne en het werkt ook om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. U staat namelijk niet in direct contact met de wastafel van buurvrouw of buurman.

Douches

De wanden van alle douches lopen door tot op de vloer. Iedere douche heeft zijn eigen afvoer. Geen gespetter en vies douchewater van de buurman of buurvrouw bij u in de douche. De luchtafzuiging in de doucheruimte is computergestuurd.

Toiletten

Alle wanden van de toiletten lopen door tot op de vloer. De toiletten zijn aan de bovenkant afgesloten door een lichtdoorlatend plafond. Per toilet is luchtafzuiging aanwezig in de wc-pot, in het toilethokje zelf en in het voorportaal van de toiletten.

Ruime afwas

Onze buitenafwas heeft acht afwasplekken in de buitenlucht. Deze zijn zo ruim opgesteld dat alle plekken met veilige onderlinge afstand gewoon gebruikt kunnen worden vanaf 1 juli.

Twentse Natuurgebieden

De 10 mooiste natuurgebieden in Twente

De 10 mooiste natuurgebieden van Twente liggen allemaal in de buurt van Camping Kuiperberg in Ootmarsum. Bekijk de kaart met natuurgebieden in Twente of klik op de foto.

Wandelen in Twente

Als wandelaar hoeft u zich geen moment te vervelen in Twente. Het wandelnetwerk is zeer uitgestrekt en divers. Pak een gratis wandelroute van onze website of stel er zelf een samen op Wandelnetwerk Twente

Fietsen door Twente

Fietsen door Twente en het aangrenzende Grafschaft Benteheim maakt wat los bij de actieve vakantieganger. De schitterende routes door Twente en het Duitse Grafschaft Bentheim zijn gratis verkrijbaar op de website van Camping Kuiperberg Ootmarsum.

Ook aan mountainbikers is gedacht. Download de mtb-route Twente van onze website en navigeer door Twente met uw smartphone.

Twenteland vakantieland!

Ideale camping in Twente

Camping met centrale ligging in Twente

De ligging van Camping Kuiperberg, centraal in Twente en vlakbij het stadje Ootmarsum maakt de camping een ideale kampeerplaats om tijdens uw vakantie Twente eens goed te verkennen.

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl