Kamperen in hartje Twente
Website Twente Camping
Feestlocatie in Ootmarsum - Twente
Website Vakantie in Twente
Reserveer uw kampeerplek in hartje Twente
Gezellige camping in Twente Gasthuisstraat in Ootmarsum Camperplaatsen in Ootmarsum

Met caravanclub naar Twente?

Op reis met uw caravanclub naar hartje Twente? Wij verzorgen een compleet en afwisselend programma rondom Ootmarsum.

Kameerveld voor caravanclubs.

Camping Kuiperberg in Ootmarsum is uitermate geschikt voor caravanclubs. De camping ligt in het toeristische hart van Twente, op loopafstand van het historische stadje Ootmarsum. Daarnaast heeft de camping ruime ervaring met het organiseren van originele uitstapjes en evenementen. Wij zorgen voor een afwisselend en betaalbaar programma.

Het kampeerterrein ligt aan de rand van het historische stadje Ootmarsum. Dat heeft als voordeel dat u wandelend naar diverse activiteiten en bezienswaardigheden kunt. De omgeving staat bekend om haar prachtige natuur, de vele bezienswaardigheden, schitterende landgoederen en de oude gebouwen.

Zie ook:

Karakter van de camping

Kleinschalige camping met veel groen en prachtige ligging in het landschap. De camping is ingericht voor de 50-plusser. Dat wil zeggen dat we geen speelvoorzieningen voor kinderen hebben. De sfeer is gemoedelijk en ontspannen. Een echte Relaxcamping.

Faciliteiten

De Lounge van de Camping is geschikt voor gezamenlijke activiteiten zoals welkomstborrel of een diner.

Verder heeft de camping alles wat u nodig heeft voor een geslaagde reis:

  • 16 ampère elektra
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar - Terras
  • Gratis warm water
  • Gratis Wifi en Betaalde Wifi
  • Wasserette
  • Fietsenstallingen
  • Fiets oplaadpunten
  • Auto mag bij de caravan
  • Aparte velden voor groepen

Groepsgrootte caravanclub

De camping is kleinschalig te noemen. We beschikken over drie velden met resp. 25, 30 en 17 plaatsen. Als caravanclub kunt u een van de velden reserveren zodat u allemaal gezellig bij elkaar kunt staan. Het maximum aantal caravans of equipes per groep is 50.

Vervoer met Oldtimer Stadsbussen

Vervoer met Parijse Oldtimers van Nostalgisch Rijden.

Wij beschikken over twee oude Parijse stadsbussen die tijdens uw verblijf in Twente ingezet worden. Hiermee kunt u met de hele groep uitstapjes maken die anders bijna niet mogelijk zijn. Een tocht langs de paasvuren, uitstapjes naar Vasse of Denekamp of een bezoek aan het kasteel in Bentheim (Duitsland) behoort tot de mogelijkheden.

Afwisselend programma

Wij kunnen adviseren bij de invulling van uw programma als u met uw caravanclub naar Twente komt. Van excusies tot museumbezoek, alles kunnen we voor u regelen. Hierbij houden we rekening met de individuele wensen van uw leden.

Vanzelfsprekend kunnen wij het hele meerdaagse programma volledig voor u organiseren, inclusief uitsapjes, eten, drinken en vermaak.

Wanneer komt u?

Per jaargetijde zijn er andere activiteiten en evenementen in Twente. Wij houden daar rekening mee en proberen zoveel mogelijk relevante activiteiten in het programma op te nemen.

Voorjaar: Pasen en Paasgebruiken

Voorjaar: Paasgebruiken Ootmarsum

Pasen is een mooie periode voor een reis naar Twente. Er zijn veel activiteiten die gerelateerd zijn aan de Twentse paasgebruiken. Op eerste paasdag worden op diverse plaatsen paasvuren ontstoken.

Paasgebruiken Twente
Vleugelen en Rondgang

Zomer: Markten en braderieën

Siepelmarkt in de Zomer

In de zomermaanden kunt u genieten van de Siepelmarkt in Ootmarsum, de oogstdagen en nog veel meer culturele evenementen. U hoeft zich geen moment te vervelen.

Siepelmarkt
Kunstmarkt

Najaar: Natuur op z'n mooist

Herfst in Twente

De natuurgebieden rondom Ootmarsum zijn nu in topvorm. Wandelingen of fietstochten door de natuurgebieden laten een onvergetelijke indruk achter.

Natuurgebieden rondom Ootmarsum

Maak een afspraak

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw caravanclub te bespreken. Wij helpen u graag een onvergetelijk programma in elkaar te zetten.

Contactgegevens

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl