camping/twente/denekamp-camping/Kamperen Camping Kuiperberg bij Denekamp in Twente
Camping Kuiperberg in hartje Twente Overijssel
Feestzaal Party Lounge in Ootmarsum
Mooiste vakantiehuisjes in Twente Overijssel
Reserveer bij camping omgeving Denekamp.
Kampeerveld op Kuiperberg Twente Centraal Camping in natuur bij Denekamp in Twente Twentse gezelligheid op Camping Kuiperberg Caravans en campers op vakantie in Twente Fietsend door het Twentse landschap Overijssel

Camping Denekamp in Twente Overijssel

Rustig kamperen op camping bij Denekamp? Kuiperberg biedt rust en ruimte in de omgeving van Denekamp in Overijssel!

Kamperen bij Denekamp in Twente

Wilt u uw vakantie op een gezellige kleine camping in de omgeving van Denekamp doorbrengen dan is Camping Kuiperberg in Ootmarsum - Dinkelland een aanrader!. Twentse gezelligheid staat voorop en Denekamp ligt slechts enkele fietskilometers van uw camping vandaan.

Gezellige Twentse plaatsjes in de buurt

Naast Denekamp kunt u vanaf uw camping ook een bezoekje brengen aan bijvoorbeeld Agelo, De Lutte, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse en Weerselo. Al deze plaatsjes liggen in de buurt van uw camping in de gemeente Dinkelland.

Het dorp Denekamp is bekend van natuurgebied Singraven en museum Wonderryck.

Camping het hele jaar door aantrekkelijk!

Camping Kuiperberg in Twente

Camping Kuiperberg in hartje Twente en biedt zowel in het voorseizoen, hoofdseizoen als in het naseizoen een ontspannen sfeer die afgestemd is op de volwassen kampeerder. Bij ons dus geen 'verlaten pretpark' in het voor- of naseizoen maar het hele jaar door geheel ingericht naar de wensen en verwachtingen van kampeerders die voor de echte Twentse rust en natuur komen.

Lekker ontspannen

Wat heeft u nog meer nodig dan een fijne rustige camping met goed sanitair op slechts 8 kilometer van Denekamp en op loopafstand van het stadje Ootmarsum. De centrale ligging van Camping Kuiperberg biedt u verder alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf in een van de mooiste streken van Overijssel.

Achtergrondinformatie over Denekamp

Kamperen in de omgeving van Denekamp

De gemeente ontstond in 1818, toen de in 1811 uit het richterambt Ootmarsum voortgekomen gemeente Ootmarsum werd gesplitst in de gemeente Ootmarsum, welke alleen de stad omvatte en de gemeente Denekamp. Deze gemeente omvatte de volgende marken: Agelo, Breklenkamp, Denekamp, Nutter en Oud-Ootmarsum, Lattrop.

Tot de gemeentelijke herindeling van 2001 zou de gemeente grotendeels dezelfde omvang behouden. Enkel in 1949 werd in het kader van de naoorlogse grenscorrecties 0,03 kmĀ² aan Duits grondgebied aan de gemeente toegevoegd. Daarnaast heeft de gemeente in de jaren 90 een gedeelte van de buurtschap Klein Agelo verloren aan de gemeente Ootmarsum.

Uiteindelijk zou de gemeente per 1 januari 2001 fuseren met de gemeenten Weerselo en Ootmarsum. Tot 31 mei 2002 werd voor de gefuseerde gemeente de werknaam Denekamp gevoerd. Vanaf 1 juni van dat jaar nam de gemeente de nieuwe naam Dinkelland aan.

bron: wikipedia

Kunststadje Ootmarsum

Op loopafstand, 700 meter van de camping ligt het stadje Ootmarsum. De vele autenthieke straatjes, mooie gebouwen en de kunst van Ton Schulten, Annemiek Punt, Desirée Groot Koerkamp en vele andere kunstenaars maken Ootmarsum tot een onvergetelijk stadje vlakbij de camping.

Drostenhuis vanaf Oostwal

Het hele jaar door kunt u meedoen aan allerlei activiteiten die in en om het historische stadje gehouden worden.

Kortom, genoeg te zien en te beleven. Wij zien u graag terug op de camping, vlakij Denekamp!

Twenteland Vakantieland!

Heerlijke vakantiehuisjes in Twente

Vlakbij Ootmarsum (Omgeving Denekamp, Twente) ligt Vakantiepark Kuiperberg. Het park heeft 7 vakantiehuisjes, elk met een unieke inrichting. Het park ligt op loopafstand van het centrum van Ootmarsum dus uw auto heeft u helemaal niet nodig. Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse en Weerselo. zijn vanuit Ootmarsum uitstekend bereikbaar door de centrale ligging in het Toeristische hart van Twente.

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl