Stadscamping Ootmarsum-Twente
Unieke camping in Twente
Feestlocatie in Ootmarsum
Vakantiehuisjes in Twente Overijssel
Reserveer nu uw kampeerplaats bij Ootmarsum.
Historische gebouwen in Ootmarsum Kerkplein in Ootmarsum

Stadscamping Kuiperberg bij Ootmarsum in Twente.

Zoekt u een kampeerplaats vlak bij het stadje Ootmarsum? Stadscamping met unieke ligging in hartje Twente.

Het stadscentrum van Ootmarsum is slechts 700 meter lopen. De enige camping zo dicht bij het historische stadje in Twente.

Van twee walletjes!

Kampeert u op Camping Kuiperberg dan staat u heerlijk in de natuur én u verblijft op loopafstand van het centrum van Ootmarsum. Gezellige straatjes, terrasjes, winkels en supermarkten, alles is vlak bij uw caravan, camper of tent zonder dat u het merkt.

Stadscamping Ootmarsum

Officieel ligt Camping Kuiperberg binnen de bebouwde kom van het stadje Ootmarsum. Toch licht het terrein verscholen in het prachtige Twentse landschap. En omdat Ootmarsum al sinds 1314 stadsrechten heeft kunnen we spreken van een echte stadscamping.

Camping voor volwassenen

De kampeerplek, het terrein en de ligging is afgestemd op volwassenen. Dus geen 'verlaten pretpark' waar u buiten de schoolvakanties tegen lage tarieven kunt staan. Het is wel een camping waar u het hele jaar door –dus ook in juli en augustus– rustig kunt kamperen zonder toeters en bellen om u heen. Na een actieve dag is het weer heerlijk thuis komen bij uw eigen caravan waar het adembenemende schouwspel van de ondergaande zon begint.

Onze gasten komen voor een toeristisch verblijf –van een weekend tot wel drie of vier weken– naar Twente. We hebben uitsluitend toeristische plaatsen (vakantiegangers, geen jaarplaatsen) waardoor u gemakkelijk leuke contacten legt met de andere kampeerders. Bij de afwas worden de mooiste ervaringen van de dag uitgewisseld.

Seniorencamping Kamperen op maat bij Kuiperberg Ootmarsum

Geen toeters en bellen

De stadscamping heeft geen faciliteiten waar u toch niets mee doet. Wel hebben we broodjesservice, WIFI, Digitenne, Fietsverhuur, Snackbar, loungebar, overdekt terras goed sanitair, gezellige sfeer en Ootmarsum op loopafstand. Daarnaast hebben we gratis fiets- en wandelroutes voor al onze gasten.

Kleinschalig en gezellig

Stadscamping Kuiperberg is dus een kleine camping met drie soorten velden. Heggetjes, open veld of half open. De keuze is aan u.

Twente is ideaal voor fiets- en wandelvakanties!

Twente en Ootmarsum in het bijzonder heeft heeft veel te bieden voor de oudere kampeerder of camperaar. Met het wandel- en fietsnetwerk Twente kunt u dagen lang rondstruinen door het prachtige landschap. Ootmarsum ligt aan de voet van de Kuiperberg, vlak bij de Camping. Ideaal voor uw dagelijkse boodschappen of een gezellig restaurantje.

Kortom, een stadscamping is meer dan alleen kampeerplek. De service, het terrein en de mensen bepalen of de rustzoeker zich thuis voelt op de camping in Twente.

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl