Camperplaatsen in Overijssel
Website Camperplaatsen in Ootmarsum
Website Party Lounge Ootmarsum
Website Vakantiehuisjes in Ootmarsum
Reserveer nu uw camperplaats.
Camperplaats op loopafstand van centrum Camperplaats op loopafstand van centrum Camperplaatsen op het veld met de heggetjes Camper Service

Camperplaats bij De Lutte in Twente

Zoekt u een unieke camperplaats in De Lutte in Twente? Kijk ook eens naar comfortabele camperplaatsen in Ootmarsum.

Prachtige Camperplaatsen omgeving De Lutte

Rustige comfortabele Camperplaats op de Kuiperberg in Ootmarsum (dichtbij De Lutte). Voor Campers en Kampeerauto's ongekende vergezichten. Op wandelafstand van het historische stadje Ootmarsum, nog geen 10 minuten lopen van uw camperplaats. En De Lutte is slechts 45 minuten fietsen! Vanaf uw camper geniet u van een prachtig uitzicht over het coulisselandschap van Twente.

De Lutte staat bekend om het Lutterzand en het stroomgebied van de Dinkel door dit aantrekkelijke natuurgebied.

Laat uw camper even staan

Vanaf uw camperplaats kunt alles lopend of op de fiets doen. Winkels liggen op 750 meter en het stadje Ootmarsum is slechts 10 minuten lopen.

In de omgeving van uw camperplaats in Ootmarsum zijn tal van wandelroutes en fietsroutes. Alle routes die we op onze website hebben opgenomen starten vanaf de camperplek.

Kamperen in de omgeving van De Lutte

Geschiedenis van De Lutte

De buurschap De Lutte waarin het huidige dorp is ontstaan behoorde voor 1811 tot het richterambt Oldenzaal. Deze buurschap was verdeeld in vier heurnes: de Roder-, Hengeler-, Molter- en Elfterheurne. In de Elfterheurne lag destijds de Monnikenhof. Deze hof die al in de tiende eeuw wordt genoemd behoorde tot de abdij van Werden. De boerderijen van deze hof, oorspronkelijk bijna dertig in getal, bevonden zich in het gebied tussen Twekkelo in het zuiden en Gölenkamp in de huidige Niedergrafschaft Bentheim in het noorden.

bron: wikipedia

Stadscamping Ootmarsum Twente

Stadscamping Ootmarsum

Stadscamping Kuiperberg in Ootmarsum ligt tegen het centrum van Ootmarsum in Twente.

De camping is ideaal gelegen voor campers én kampeerders die hun auto willen laten staan.

Stadscamping Ootmarsum

Comfortabel kamperen

Zowel in het voorseizoen als in het naseizoen biedt de camperplaats een sfeer die afgestemd is op de natuurminnende en actieve camperaar. We bieden de camperplaats aan tegen gereduceerd ACSI (NKC) tarief!

Camperaar op Camping Kuiperberg in Twente

Bij ons dus geen 'verlaten pretpark' in het voor- en naseizoen maar het hele jaar door geheel ingericht op de wensen en verwachtingen van onze camperaars.

Plaatsen in de omgeving

Onze Camperplaats in Ootmarsum ligt in de omgeving van Denekamp, Lattrop, Vasse, Tubbergen, Oldenzaal, Noord-Deurningen, Beuningen en De Lutte. Deze plaatsen zijn met de fiets goed bereikbaar.

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl