Camperplaatsen in Overijssel
Website Camperplaatsen in Ootmarsum
Website Party Lounge Ootmarsum
Website Vakantiehuisjes in Ootmarsum
Reserveer nu uw camperplaats.
Camperplaats op loopafstand van centrum Camperplaatsen op het veld met de heggetjes Campers in het voorjaar op de Paddepoel

Camperplaats bij Lattrop in Twente

Zoekt u een unieke camperplaats in de omgeving van Lattrop in Twente? Mooie camperplaatsen in Overijssel.

Prachtige Camperplaatsen omgeving Lattrop

Op de Camper Camping in Ootmarsum (bij Lattrop) hebben Campers en Kampeerauto's ruim baan. De camperplaats ligt op wandelafstand van het historische plaatsje Ootmarsum, nog geen 10 minuten lopen van uw camperplaats. En Lattrop is slechts 20 minuten fietsen!

Laat uw camper maar staan

Tijdens uw verblijf op de camperplaats bij Lattrop heeft u de camper niet nodig. U kunt alles lopend of op de fiets doen. Winkels liggen op 750 meter en het stadje Ootmarsum is slechts 10 minuten lopen.

In de omgeving van uw camperplaats in Ootmarsum zijn tal van wandelroutes en fietsroutes. Alle routes die we op onze website hebben opgenomen starten vanaf de camperplek.

Camperaars op op de fiets richting Ootmarsum

Zowel in het voorseizoen als in het naseizoen biedt de camperplaats een sfeer die afgestemd is op de natuurminnende en actieve camperaar. We bieden de camperplaats aan tegen gereduceerd ACSI (NKC) tarief!

Camperaar op Camping Kuiperberg in Twente

Bij ons dus geen 'verlaten pretpark' in het voor- en naseizoen maar het hele jaar door geheel ingericht op de wensen en verwachtingen van onze camperaars.

Plaatsen in de omgeving

Onze Camperplaats in Ootmarsum ligt in de omgeving van Denekamp, Lattrop, Vasse, Tubbergen, Oldenzaal, Noord-Deurningen, Oldenzaal, Beuningen en De Lutte. Deze plaatsen zijn met de fiets goed bereikbaar.

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl