Camperplaatsen in Overijssel
Website Camperplaatsen in Ootmarsum
Website Party Lounge Ootmarsum
Website Vakantiehuisjes in Ootmarsum
Reserveer nu uw camperplaats.
Camperplaats op loopafstand van centrum Singraven in Denekamp Camperplaatsen op het veld met de heggetjes Campers in het voorjaar op de Paddepoel

Camperplaats bij Denekamp in Twente

Zoekt u een camperplaats in Denekamp in Twente? Comfortabele camperplaats in Ootmarsum, vlakbij Denekamp.

Luxe sanitair op Camperplaatsen omgeving Denekamp

Op de Camperplaats in Ootmarsum (dichtbij Denekamp) hebben Campers en Kampeerauto's ongekend comfort. De camperplaats ligt op wandelafstand van het historische plaatsje Ootmarsum, nog geen 10 minuten lopen van uw camperplaats. En Denekamp is slechts 20 minuten fietsen! Vanaf uw camper geniet u van een prachtig uitzicht over het rustgevende landschap van Twente.

Stadscamping Ootmarsum Twente

Stadscamping Ootmarsum

Stadscamping Kuiperberg in Ootmarsum ligt tegen het centrum van Ootmarsum in Twente.

De camping is ideaal gelegen voor campers én kampeerders die hun auto willen laten staan.

Stadscamping Ootmarsum

Toeristische informatie over Denekamp

Kamperen in de omgeving van Denekamp

De gemeente ontstond in 1818, toen de in 1811 uit het richterambt Ootmarsum voortgekomen gemeente Ootmarsum werd gesplitst in de gemeente Ootmarsum, welke alleen de stad omvatte en de gemeente Denekamp. Deze gemeente omvatte de volgende marken: Agelo, Breklenkamp, Denekamp, Nutter en Oud-Ootmarsum, Lattrop.

Tot de gemeentelijke herindeling van 2001 zou de gemeente grotendeels dezelfde omvang behouden. Enkel in 1949 werd in het kader van de naoorlogse grenscorrecties 0,03 kmĀ² aan Duits grondgebied aan de gemeente toegevoegd. Daarnaast heeft de gemeente in de jaren 90 een gedeelte van de buurtschap Klein Agelo verloren aan de gemeente Ootmarsum.

Uiteindelijk zou de gemeente per 1 januari 2001 fuseren met de gemeenten Weerselo en Ootmarsum. Tot 31 mei 2002 werd voor de gefuseerde gemeente de werknaam Denekamp gevoerd. Vanaf 1 juni van dat jaar nam de gemeente de nieuwe naam Dinkelland aan.

bron: wikipedia

Camper kan gewoon blijven staan

Vanaf uw camperplaats kunt alles lopend of op de fiets doen. Winkels liggen op 750 meter en het stadje Ootmarsum is slechts 10 minuten lopen.

In de omgeving van uw camperplaats in Ootmarsum zijn tal van wandelroutes en fietsroutes. Alle routes die we op onze website hebben opgenomen starten vanaf de camperplek.

Zowel in het voorseizoen als in het naseizoen biedt de camperplaats een sfeer die afgestemd is op de natuurminnende en actieve camperaar. We bieden de camperplaats aan tegen gereduceerd ACSI (NKC) tarief!

Camperaar op Camping Kuiperberg in Twente

Bij ons dus geen 'verlaten pretpark' in het voor- en naseizoen maar het hele jaar door geheel ingericht op de wensen en verwachtingen van onze camperaars.

Mooie plekjes in de omgeving

Onze Camperplaats in Ootmarsum ligt in de omgeving van Denekamp, Lattrop, Vasse, Tubbergen, Oldenzaal, Noord-Deurningen, Beuningen en De Lutte. Deze plaatsen zijn met de fiets goed bereikbaar.

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl